Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Γιος Μαντόνα: Είμαι γιος μιας σκύλας!
Το ότι η Βασίλισσα της Ποπ δεν είναι καλά από τότε που άρχισε η δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγο Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του γιου της, Ρόκκο, είναι πλέον γνωστό και το χει παραδεχθεί και η ίδια.
Το πρώτο μεγάλο χτύπημα από τον ίδιο το γιο της η Μαντόνα το δέχθηκε τον Δεκέμβριο, όταν ο 15χρονος Ρόκκο αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πατέρα του στο Λονδίνο και να μείνει μαζί του μόνιμα εκεί, εγκαταλείποντας ουσιαστικά την μητέρα του.
Τώρα, ο Ρόκκο της έδωσε δεύτερο... χαστούκι, πολύ πιο ηχηρό από το πρώτο, χαρακτηρίζοντας τη μάνα του σκύλα - και μάλιστα ενώ η δικαστική μάχη για την κηδεμονία του ακόμα συνεχίζεται.
Αφού το αγόρι διέγραψε πριν μήνες τον λογαριασμό του στο στο Instagram επειδή η μαμά Μαντόνα δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία είχε τα μακριά ξανθά μαλλιά του πιασμένα σε κοριτσίστικες κοτσίδες., ο Ρόκκο ξανάνοιξε λογαριασμό και αυτοσυστήνεται ως εξής: Ρόκο Ρίτσι, ο γιος μιας σκύλας (σε ελεύθερη μετάφραση βέβαια σημαίνει και κάθαρμα).

Αν δεν επηρεάσει η άποψη του την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου, οπωσδήποτε θα έχει αντίκτυπο σε κάποια από τις επόμενες εμφανίσεις της Μαντόνα...
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!