Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τα 2 απίστευτα πράγματα που κάνει η Γουίνεθ Πάλτροου για να διώξει το στρες [εικόνες]
Θεωρείται βασίλισσα του ευ ζειν, της σωστής διατροφής και της έντονης σωματικής άσκησης η σταρ του Χόλιγουντ Γουίνεθ Πάλτροου.
Μαζί με την απόλυτα επιτυχημένη πορεία της στον κινηματογράφο η Πάλτροου διαθέτει και σάιτ διατροφής, ενώ έχει γράψει πολλά βιβλία για υγιεινή διατροφή.

Και προκάλεσε αίσθηση η συνέντευξή της στο αμερικανικό σάιτ  Wenn, στην οποία μίλησε για τον τρελό ρυθμό της ζωής της και το απίστευτο στρες που διαχειρίζεται. Κανείς δεν περίμενε από την Γουίνεθ Πάλτροου, την οποία δεν έχουμε δει ποτέ να τρώει  burrito ή να πίνει βιομηχανικό χυμό, να αναλύει τα κόλπα που κάνει για να διώξει το άγχος.

Η Πάλτροου εξήγησε ότι η ζωή της είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να διαχειριστεί εκτός από τις ταινίες, τα διαφημιστικά, τις δημόσιες εμφανίσεις, τα συμβόλαια με εταιρείες, και το νέο της σάιτ για το ευ ζειν με την ονομασία Goop.
«Υπάρχει ένας κίνδυνος σε όλους εμάς, το να πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα, να έχεις πολύ υψηλό επίπεδο απαιτήσεων. Ως σήμερα έχω δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή μου κάνοντας πολλά διαφορετικά πράγματα. Σε σημείο που να χρειάζομαι μόνο ένα ηρεμιστικό Xanax και ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσω!»


«Ο καλύτερος τρόπος για να ξαναβάλεις το κοντέρ στο μηδέν είναι να θυμάσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή. Κι αυτό το βρίσκεις στις ανθρώπινες σχέσεις, σε πράγματα όπως η μουσική και ο έρωτας. Αυτά μας κάνουν να ξεκινάμε πάλι από το μηδέν και μας δίνουν τις βάσεις για τα υπόλοιπα», πρόσθεσε η διάσημη σταρ.

Πηγή:  iefimerida.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!