Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016


Η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος BSc (Hons), Βασιλική Σκρέτα, εξηγεί πώς μπορεί η νηστεία να γίνει σωστά, έτσι ώστε να μην ενέχει κινδύνους και ελλείψεις.

Διανύοντας την περίοδο της Σαρακοστής, πολλοί από μας ακολουθούμε ένα διατροφικό πρόγραμμα νηστείας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Άλλοι για να εκπληρώσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και άλλοι ως μια ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού, μέσω του αποκλεισμού των τροφών ζωικής προέλευσης και της συνεπακόλουθης αύξησης των φυτικών τροφών, όπως λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!