Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016


Είτε είσαι φανατικός σινεφίλ είτε δεν έχεις την πιο στενή επαφή με το σινεμά, το βέβαιο είναι πως θα ενδιαφερθείς για τα αποτελέσματα των Όσκαρ. Και ακόμη κι αν δεις την τελετή ζωντανά μαζί με την παρέα σου ή αν θεωρείς υπερβολικό να μείνεις ξύπνιος μέχρι τα ξημερώματα ενώ ακολουθεί Δευτέρα, είναι δεδομένο πως θα αναζητήσεις τη λίστα των νικητών. Η 88η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (ξημερώματα Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου για την Ελλάδα) στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ, με τον κωμικό Κρις Ροκ να παρουσιάζει τα βραβεία για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2005).
Διαγωνισμός
Την άποψή μας για το τι θα συμβεί στις παραπάνω κατηγορίες μπορείς να τη διαβάσεις στις προβλέψεις που δώσαμε για τη μεγάλη βραδιά στην ενότητα Oscars2016, αλλά επειδή έχει σημασία και η δική σου άποψη, σου δίνουμε την ευκαιρία να ψηφίσεις, καταγράφοντας τις δικές σου προβλέψεις ή επιθυμίες. Οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το αν "έπεσαν μέσα" στα προγνωστικά τους, θα πάρουν μέρος σε κλήρωση για μία Nikon Coolpix AW130. Γιατί ωραία η άποψη των συντακτών, θέλουμε να βλέπουμε όμως κατά πόσο συμπίπτει με αυτή του κοινού μας. Δώσε λοιπόν την ψήφο σου για το πού βλέπεις να πηγαίνουν τα Όσκαρ στις δύο αυτές κατηγορίες, δώσε τα προγνωστικά σου για την πορεία του Ντι Κάπριο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας για να δούμε κατά πόσο πέσαμε τελικά μέσα...
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #Oscars2016: Ψηφίστε & μπείτε στην κλήρωση για μία μηχανή Nikon Coolpix AW130. Εκείνοι Όσκαρ, εσείς φωτογραφ...
Δημοσιεύτηκε από Click@Life στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
Δείτε τους όρους του διαγωνισμού.
Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε μια Nikon Coolpix AW130!
Ζωντανή κάλυψη Καθώς λοιπόν τα Όσκαρ είναι ένα σημαντικό γεγονός για κάθε λάτρη του σινεμά, δε γινόταν να μην ασχοληθούμε με την περίπτωσή τους εδώ στο clickatlife.gr. Τους τελευταίους μήνες έχουμε γράψει την άποψή μας για τις περισσότερες ταινίες που θα μας απασχολήσουν στην τελετή και έχουμε αναλύσει τα πρόσωπα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν. Αυτή την εβδομάδα τα αφιερώματα είναι περισσότερα, με αποκορύφωμα τη βραδιά της απονομής, όταν και θα κάνουμε live-blogging στα βραβεία, σχολιάζοντας ο,τιδήποτε συμβαίνει πάνω και κάτω από τη σκηνή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Οι δύο κατηγορίες που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέτος είναι της Καλύτερης Ταινίας και του Α’ Ανδρικού Ρόλου. Ή για να το θέσουμε αλλιώς: τα ερωτήματα που μας απασχολούν είναι ποιο φιλμ από τα «Spotlight», «Το μεγάλο σορτάρισμα» και «Η επιστροφή» θα επικρατήσει της κλειστής κούρσας, ποιος θα σηκώσει το Όσκαρ της καλύτερης σκηνοθετικής ματιάς και αν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα πάρει επιτέλους το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν βλέπουμε μαζί τα αποτελέσματα ως το πρωί!
clickatlife.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!