Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ch. League: Προβάδισμα πρόκρισης για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν
Προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League πήραν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, σε βάρος της Άρσεναλ και της Γιουβέντους αντίστοιχα, μετά τα σημερινά παιχνίδια για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ... άντεξε για 71 λεπτά, προτού ο Λιονέλ Μέσι με δικό του γκολ δώσει στην Μπαρτσελόνα το γκολ που έψαχνε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Αργεντινός άσος έκανε στο 83' και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον επαναληπτικό του Καμπ Νου να μοιάζει με τυπική διαδικασία.

Πολύ πιο συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι στο Τορίνο, όπου η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 στο 55', χάρη σε γκολ των Μίλερ και Ρόμπεν, και εκεί που φαινόταν να έχει “καθαρίσει” την πρόκριση, η Γιουβέντους... ξύπνησε και με τέρματα του Ντιμπάλα στο 63' και του Στουράρο στο 76' ισοφάρισε σε 2-2, και ελπίζει πλέον στη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής της πορείας, αν και τον πρώτο λόγο έχει ασφαλώς η Μπάγερν, που στον επαναληπτικό αρκεί να μη χάσει από τους Ιταλούς (ή να μη φέρει ισοπαλία 3-3, 4-4 κ.ο.κ.).
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!