Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016


Ποιός είπε ότι αν ραγίσει το γυαλί μετά δεν ξανακολλάει; Οκτώ χρόνια μετά το διαζύγιό του, πασίγνωστος τραγουδιστής θα παντρευτεί την… πρώην σύζυγό του!

Όπως έχει γράψει το star.gr, στις αρχές του χρόνου έγινε γνωστή η πιο «κουλή» επανασύνδεση ανάμεσα στον Φιλ Κόλινς και την πρώτη του σύζυγο, Οριάν, την οποία, μάλιστα, ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Το διαζύγιο, το 2008, μετά από 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, είχε γράψει ιστορία στα βρετανικά χρονικά, καθώς ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο, κοστίζοντας στον Κόλινς περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ.

«Αποκαλώ και πάλι τον Φιλ σύζυγό μου. Είμαστε τόσο κοντά που δεν έχει καμία σημασία το αν είμαστε παντρεμένοι. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι κάποια στιγμή να ξαναπαντρευτούμε», δήλωσε η 43χρονη στην ελβετική εφημερίδα «SonntagsBlick».

Όπως πρόσθεσε η ίδια, έχει αναλάβει να σχεδιάσει το γάμο, ο οποίος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τον πρώτο τους, που έγινε στην Ελβετία, κράτησε τρεις ημέρες, είχε 300 καλεσμένος μεταξύ των οποίων και διάσημοι και στοίχισε 545.000 ευρώ.

«Είμασταν πάντα κοντά, για χάρη των παιδιών. Όμως, πέρυσι συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου», εξήγησε η Οριάν, η οποία τη χρονιά που μας πέρασε υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση κάτι που άφησε μερικών παράλυτο το αριστερό της πόδι.

«Η αγάπη ποτέ δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Απλά πέρασε σε άλλο επίπεδο. Γνωριζόμαστε 22 χρόνια και είμαστε μαζί τα 15 από αυτά. Τώρα βλέπουμε ότι ο χωρισμός μας ήταν λάθος», κατέληξε.
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!