Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η αεροπορική εταιρεία Emirates, συνεχίζει την αναζήτηση πληρωμάτων καμπίνας (αεροσυνοδοί) στην Ελλάδα και η πρώτη ήμερα καριέρας που διοργανώνει για φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 9πμ. ι στο ξενοδοχείο Met Hotel, (26ης Οκτωβρίου 48).

Θα ακολουθήσει μια ακόμη στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Electra Palace Hotel, (Ναυάρχουν Νικοδήμου 18 - Πλάκα).

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, γυναίκες και άντρες, να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
-να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
-να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
-να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν online την αίτησή τους για την Ημέρα Καριέρας ΕΔΩ.

http://www.thestival.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!