Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015


Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Apple TV και το iPad Pro στα καταστήματά της, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Και τα δύο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα τέλη Νοεμβρίου, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple, το Apple Online Store.

Νωρίτερα μέσα στον προηγούμενο μήνα, η ίδια η Apple είχε αναφέρει πως το Apple TV θα φτάσει στα καταστήματα μέσα στον Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του iPad Pro μέσα στο Νοέμβριο.

Και τα δύο προϊόντα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του event που έκανε η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το iPad Pro είναι ένα tablet 12.9-ιντσών και φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά για την χρήση σε διάφορες διεργασίες. Θα κοστολογηθεί στα $799 ως αρχική τιμή.

Παράλληλα, φέρει και κανά δυο καινούρια αξεσουάρ όπως είναι το πληκτρολόγιο και το νέο Pencil Stylus. Από την άλλη πλευρά, το Apple TV, φέρει κάποιες από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το Apple TV του 2010.

Έχει πιο ισχυρά εσωτερικά χαρακτηριστικά (hardware), υποστήριξη για τη Siri, ενώ είναι σε θέση να τρέχει και κάποιες third-party εφαρμογές. Το νέο Apple TV θα είναι διαθέσιμο στα $149 για 32GB αποθηκευτικού χώρου και στα £199 για 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Πηγή: appleworldhellas.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!