Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ντάνιελ Κρεγκ: Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου, παρά να ξαναπαίξω τον Μποντ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί για τέταρτη φορά σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι θα προτιμούσε...να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί και πάλι τον διάσημο πράκτορα.
"Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου", δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην ταινία "Spectre", η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα μέσα στον μήνα.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού "Time Out" αν θα ξαναϋποδυόταν τον Μποντ, ο 47χρονος Κρεγκ απάντησε: "Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω", δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.
Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.
"Η τράπεζα Μποντ στέρεψε", σχολίασε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι έχει εξαντλήσει όλες τις ιδέες που είχε για την διάσημη σειρά ταινιών. "Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά".
Η ταινία "Spectre" θα βγει στους κινηματογράφους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας στις 26 Οκτωβρίου και στις αίθουσες του υπόλοιπου κόσμου στις αρχές Νοεμβρίου.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!