Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015


Μία συγκλονιστική συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο AccorHotels Arena, με τους U2 να ξεσηκώνουν τους χιλιάδες θαυμαστές που παρευρέθηκαν για να τους ακούσουν και να αφεθούν στο ρυθμό της μουσικής τους.

Τα μέλη του ιρλανδικού συγκροτήματος επέστρεψαν στο Παρίσι για δύο εμφανίσεις στις 6 και 7 Δεκεμβρίου, οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί τον Νοέμβριο αλλά ακυρώθηκαν μετά από την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρωτεύουσα.



«Είμαστε όλοι Παριζιάνοι. Αν αγαπάτε την ελευθερία, τότε το Παρίσι είναι η πατρίδα σας. Είμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων στο Παρίσι, είμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων στον Σαν Μπερναρντίνο» είπε ο Bono μπροστά στους 17.000 θεατές, ενώ προς το φινάλε της συναυλίας τυλίχτηκε με τη σημαία της Γαλλίας. Οι U2 έπαιξαν αρκετές από τις μεγάλες επιτυχίες τους, όπως οι «Beautiful Day», «With or without you», «Bloody Sunday» κ.ά., ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η Patti Smith, η οποία έκλεισε  τη συναυλία, ερμηνεύοντας το τραγούδι «People have the power».



Στη σκηνή ανέβηκε και η Patti Smith, η οποία έκλεισε  τη συναυλία, ερμηνεύοντας το τραγούδι «People have the power».
Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική, με τους οργανωτές της συναυλίας να έχουν στήσει γιγαντοοθόνες που απεικόνιζαν τα ονόματα των θυμάτων, με φόντο τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, μπλε κόκκινο και λευκό. naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!