Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μουρίνιο παίζει το τελευταίο του χαρτί στο ματς με την Πόρτο
Η ήττα (0-1) από την Μπόρνμουθ , όγδοη έως τώρα στην διαδρομή της Τσέλσι στην Prmeier League, έφερε ξανά και πάλι να κρέμεται πάνω από το Stamford Bridge η απειλή της απομάκρυνσης του Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το παιχνίδι με την Πόρτο που θα γίνει την Τετάρτη στο Λονδίνο, θα καθορίσει το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή στο σύλλογο του Λονδίνου.
Ένα ματς αποφασιστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, σχετικά με την πρόκριση τις 16» του Champions League. Εκεί θέση εξασφαλίζει η Τσέλσι ακόμα και με ισοπαλία, μονάχα η νίκη, επιτρέπει στην Πόρτο να εξακολουθήσει την διαδρομή της στην κορυφαία διοργάνωση, αφού σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας και με την Ντιναμό Κιέβου, οι Πορτογάλοι μένουν εκτός.
Παιχνίδια της τύχης; Ισως, αφού ο Πορτογάλος δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα απέναντι στην έκανε το όνομά του, πανηγύρισε το πρώτο του Champions League, αυτή που άφησε για να περάσει τη Μάγχη και να καθίσει τον πάγκο της Τσέλσι.
Πάντως ο «The Independent» έγραψε ότι η εμπιστοσύνη του Ρομάν Αμπράμοβιτς για Μουρίνιο παραμένει ακλόνητη, ένα σενάριο που μπορεί να αλλάξει ριζικά σε περίπτωση αποκλεισμού από την συνέχεια του Champions League. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί είναι εκείνοι που πιέζουν τον Ρώσο εκατομμυριούχο να απολύσει τον Πορτογάλο, όμως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πιστεύει ότι ο Special One είναι ο ιδανικός προπονητής για να αντιστρέψει τα πράγματα σε αυτή την καταστροφική σεζόν.
Εξάλλου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Λονδίνου, είναι πρόθυμος να «ανοίξει το πορτοφόλι του, για να ενισχύσει την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας ένα κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό, στόχοι που αποτελούν προτεραιότητα για το Χειμώνα..
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!