Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

google-photos
Το Google Photos αποτελεί την στάνταρ εφαρμογή που προσφέρεται με το λειτουργικό σύστημα Android της Google για την οργάνωση και διαχείριση φωτογραφιών σε ένα smartphone.
Η εν λόγω εφαρμογή, με τους περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, αναβαθμίζεται περαιτέρω. Σύμφωνα με την Google η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής θα βοηθά τους χρήστες να απελευθερώνουν αποθηκευτικό χώρο στις φορητές συσκευές τους προσφέροντας τη δυνατότητα διαγραφής μεγάλου όγκου φωτογραφιών.
Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής προστίθεται το νέο button Free up Space μέσω του οποίου μπορεί να γίνει η μαζική διαγραφή φωτογραφιών. Όπως αναφέρει η Google, για την αποφυγή κατά λάθος διαγραφών, η εφαρμογή θα ρωτά εκ νέου τον χρήστη ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόσθεση διαγραφής.
Επιπρόσθετα, σαν ένα ακόμη μέτρο ασφαλείας, η εφαρμογή θα διαγράφει από τη συσκευή μόνο τις φωτογραφίες εκείνες που έχουν ήδη γίνει back up στο cloud. Τέλος, η εφαρμογή θα επιτρέπει τη διαχείριση φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα μνήμης της συσκευής
Επιπλέον, στη web έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη και η επιλογή downgrade της ποιότητας των φωτογραφιών, ώστε να δοθεί στους χρήστες, που η χωρητικότητα του λογαριασμού τους πλησιάζει στο όριο, η δυνατότητα να απελευθερώσουν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο.
Οι αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν σύντομα για τους χρήστες του Google Photos στις πλατφόρμες Web και Android, αλλά όχι και οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος iOS. Ωστόσο, η Google διαβεβαιώνει ότι σύντομα ανάλογες λειτουργίες θα γίνουν διαθέσιμες και για τους χρήστες συσκευών της Apple.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!