Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι «ο πιο Σέξι Άνδρας εν Ζωή» για το 2015Είναι διάσημος εντός κι εκτός γηπέδων. Πολλές φορές έχει αναλάβει το ρόλο του μοντέλου για τα διαφημιστικά σποτ μεγάλων εταιρειών. Ο 40χρονος πρώην παίκτης του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναδείχτηκε από το περιοδικό People ως "ο πιο Σέξι Άνδρας εν Ζωή" για το 2015.

Ο Βρετανός πρώην άσσος των γηπέδων είναι παντρεμένος με την Βικτόρια Μπέκαμ, πρώην μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος Spice Girls, με την οποία έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. «Είναι τεράστια τιμή. Χαίρομαι πολύ που μου την απονέμουν», δήλωσε ο Μπέκαμ.

Το περιοδικό του απένειμε τον τίτλο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 ετών από την κυκλοφορία του. Ωστόσο, ο Μπέκαμ, όπως δηλώνει, δε θεωρούσε ποτέ τον εαυτό του «γοητευτικό και σέξι». «Εννοώ ότι μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα και κοστούμια και να δείχνω και να νιώθω όμορφα, αλλά ποτέ δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου ωραίο», σημειώνοντας παράλληλα πως η σύζυγός του είναι υποστηρικτική.

Το βραβείο «Sexiest Man Alive» δίνεται από το περιοδικό κάθε χρόνο από το 1985. Μάλιστα, ο πρώτος που το έλαβε ήταν ο ηθοποιός Μελ Γκίμπσον ενώ μεταξύ των νικητών τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Χάρισον Φορντ, ο Τομ Κρουζ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ αλλά και ο Μπεν Άφλεκ.
tanea.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!