Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σήμερα την παγκόσμια κυκλοφορία του νέου Office 2016. Οι ανανεωμένες εφαρμογές του Office 2016 αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο Office 365, τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft στο υπολογιστικό «νέφος».
Το Office 2016 προσφέρει νέες εκδόσεις των γνωστών εφαρμογών για Windows, συμπεριλαμβανομένων των Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio και Access. Οι καταναλωτές, αφού πραγματοποιήσουν εγγραφή στο Office 365, μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν τις παραπάνω εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, σε συνδυασμό με υπηρεσίες, όπως το OneDrive, το Skype for Business, το Delve, το Yammer κ.α.
Η ψηφιακή βοηθός Cortana συνδέεται πλέον με το Office 365, ώστε να βοηθάει στην οργάνωση των καθημερινών εργασιών του χρήστη, ενώ θα υπάρξει περαιτέρω ενσωμάτωση της στο Outlook, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.
Επίσης το νέο Office επιτρέπει στους χρήστες που επεξεργάζονται κοινά έγγραφα, να κάνουν απευθείας χρήση του Skype, κλήση φωνής ή βίντεο-κλήση μέσα από την ίδια εφαρμογή (Word, Excel κτλ), όσο και να προβάλουν την οθόνη τους με τους άλλους χρήστες. Εξάλλου το νέο Office 365 Planner βοηθά στην οργάνωση της δουλειάς στο εσωτερικό μιας ομάδας χρηστών, όπως και το νέο GigJam.
Οι νέες εφαρμογές του Office 2016 είναι διαθέσιμες σε 40 γλώσσες και προαπαιτούν έκδοση Windows 7 ή μεταγενέστερη. Οι συνδρομητές των Office 365 μπορούν από σήμερα να επιλέξουν να ‘κατεβάσουν’ τις νέες εφαρμογές Office 2016 ως μέρος της συνδρομής τους.
Τον επόμενο μήνα οι αυτόματες ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες για τους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ οι εταιρικοί πελάτες θα τις λάβουν στις αρχές του επόμενου χρόνου. Το Office 2016 είναι επίσης διαθέσιμο από σήμερα, αγοράζοντάς το εφάπαξ, τόσο για PC όσο και για Mac.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!