Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Με το... αριστερό στο Champions League ο Ολυμπιακός
Πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα του στο φετινό Champions League ο Ολυμπιακός, καθώς ηττήθηκε μέσα στο Καραϊσκάκη από την Μπάγερν Μονάχου με 0-3, αν και το σκορ αυτό είναι "μαγική εικόνα", αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος δυσκόλεψαν αρκετά τους Βαυαρούς.
Από το πρώτο λεπτό η Μπάγερν είχε την κατοχή στο παιχνίδι, με τους “ερυθρόλευκους” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Νόιερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όμως και οι Βαυαροί, παρά την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες μπροστά από το τέρμα του Ρομπέρτο, με εξαίρεση τη φάση του 35ου λεπτού, όταν ο Ισπανός γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια σουτ του Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, κι ενώ η εικόνα του παιχνιδιού φαινόταν να παραμένει αμετάβλητη, οι Βαυαροί στάθηκαν τυχεροί όταν στο 52' ο Μίλερ επιχείρησε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο δεξί “παραθυράκι” του Ρομπέρτο, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν να αφυπνίζονται για λίγα λεπτά μετά το γκολ, με τον Ιντέγε να αναγκάζει σε δύσκολη απόκρουση τον Νόιερ στο 56', όμως η καλή διάταξη της Μπάγερν στο χώρο δεν επέτρεπε στους Πειραιώτες να “πατήσουν” την περιοχή των Βαυαρών.

Κι όμως, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει το ματς στο 83', όταν ο Σαλίνο βρέθηκε τετ α τετ με τον Νόιερ, όμως έστειλε την μπάλα άουτ, σπαταλώντας την καλύτερη ευκαιρία της ελληνικής ομάδας για ένα γκολ.
Αντί όμως να σκοράρει, ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ - και μάλιστα δύο: Στο 89' με πλασέ του Γκέτσε μετά από γύρισμα του Κόμαν, και στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μίλερ, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κόμαν από τον Μαζουακού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ, η οποία αγωνιζόταν από το 40' με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ζιρού.
Τα αποτελέσματα της ημέρας:
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4-1
Ρόμα - Μπαρτσελόνα 1-1
6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αρσεναλ 2-1
Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-3
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Κιέβου - Πόρτο 2-2
Τσέλσι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-0
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαλένθια - Ζενίτ 2-3
Γάνδη - Λιόν 1-1
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!