Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Εντατικές έρευνες διεξάγει η αστυνομία της Βραζιλίας μετά από σοκαριστικές καταγγελίες ότι σε μία μικρή πόλη στα βορειοανατολικά της χώρας, ανήλικα κορίτσια «προσφέρονται» ως έπαθλα σε λοταρίες και παιχνίδια μπίνγκο που διοργανώνουν παιδεραστές.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι άνδρες που συμμετέχουν σε αυτούς τους αρρωστημένους διαγωνισμούς αγοράζουν λαχνούς, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν ένα ανήλικο κορίτσι για να το κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Εκατοντάδες άνδρες φέρονται να έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις «λοταρίες της φρίκης», όχι μόνο από την μικρή πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, η τιμή κάθε λαχνού είναι ιδιαίτερα χαμηλή (περίπου εφτά ευρώ) όταν το βραβείο είναι κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ για παρθένες το κόστος συμμετοχής είναι σημαντικά υψηλότερο.

Σύμφωνα με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Meninadanca οι αρρωστημένοι αυτοί διαγωνισμοί λαμβάνουν χώρα στο φως της ημέρας και εν γνώσει των περισσότερων κατοίκων της περιοχής, ακόμη και της τοπικής αστυνομίας.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!