Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Πήρε το Σούπερ Καπ η Μπαρτσελόνα με απίθανο 5-4 επί της Σεβίλλης
Αξέχαστο θα μείνει μάλλον το φετινό ματς για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, όχι μόνο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν, καθώς είχε τα πάντα: 9 (ναι, εννέα!) γκολ, θέαμα, αγωνία, ανατροπές, και τελικά θριαμβεύτρια την Μπαρτσελόνα στην παράταση, με το εξωπραγματικό σκορ 5-4.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του παιχνιδιού, που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας, ήταν ένα... ορεκτικό αυτού που θα ακολουθούσε: Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Σεβίλλη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπανέγας, όμως ο Μέσι απάντησε με δύο απευθείας φάουλ, στο 7ο και στο 16ο λεπτό, δίνοντας το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί μαζί με το προβάδισμα πήραν και το πάνω χέρι στον αγώνα, κι έτσι στο 44' ο Ραφίνια έκανε το 3-1, μετά από ωραία ασίστ του Σουάρες, ενώ στο 52' ο Σουάρες έκανε το σκορ 4-1, και κάπου εκεί το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει – ποιος μπορεί άλλωστε να κοντράρει την Μπαρτσελόνα όταν βρίσκεται μπροστά με διαφορά τριών γκολ;

Ε, λοιπόν η Σεβίλλη τα κατάφερε: Ο Ρέγες στο 57' μείωσε σε 4-2, ο Γκαμεϊρό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72' μείωσε ακόμα περισσότερο, ενώ στο 81' ο Κονοπλιάνκα προ κενής εστίας ισοφάρισε, στέλνοντας αναπάντεχα το ματς στην παράταση!

Εκεί ο ρυθμός ήταν σαφώς μειωμένος, με λίγες φάσεις μπροστά από τα καρέ των δύο ομάδων, όμως αυτή που... χαμογέλασε ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 115', σε μία φάση που ξεκίνησε και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Μέσι, ο Μπέτο απέκρουσε δύσκολα σουτ του Αργεντινού άσου, για να έρθει ο Πέδρο να πάρει το “ριμπάουντ” και να γράψει το τελικό 5-4.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!