Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015


«Είναι μοντέλο ή τραγουδιστής;», αναρωτιούνται οι νεαροί φαν του Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς ο νεαρός ποπ σταρ ετοιμάζεται να κάνει μια σύντομη εμφάνιση και ως ηθοποιός στην πολυαναμενόμενη cult κωμωδία «Ζουλάντερ 2».

Αυτό είναι ένα ερώτημα που προβληματίζει και τον ίδιον τον καλλιτέχνη, που δηλώνει ότι η μουσική παραμένει προτεραιότητά του.

Είναι όμως σαφές ότι η μόδα γίνεται όλο και πιο σημαντική για την εικόνα του, καθώς ο νεαρός Καναδός καλλιτέχνης οδεύει προς την ενηλικίωσή του και θέλει να αλλάξει την εικόνα του.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του στη διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση εσωρούχων και τζιν της Κάλβιν Κλάιν, δείχνοντας τους καλοσχηματισμένους και τονισμένους μύες του, ενώ την 'Ανοιξη εμφανίστηκε στο Met Gala ντυμένος με ένα σπορ σακάκι του σχεδιαστή Ολιβιέρ Ρουστέινγκ, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο Μπίμπερ είπε ότι οι δύο τους είναι καλοί φίλοι και αποκάλυψε ότι είναι θέμα χρόνου να σχεδιάσει τα δικά του αντρικά ρούχα.

«Είμαι ενθουσιασμένος για την συμμετοχή μου στην προώθηση της νέας κολεξιόν της Κάλβιν Κλάιν.

Αληθινά είναι κάτι που πάντα μου άρεσε πολύ, αλλά τώρα αποφάσισα να προχωρήσω προς αυτήν την κατεύθυνση» δήλωσε ο Μπίμπερ πριν από την εκδήλωση της εταιρείας.

Ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι η μόδα - ειδικά η εκστρατεία του Κάλβιν Κλάιν- τον βοηθά να αλλάξει την εικόνα του τώρα που ενηλικιώνεται.
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!