Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015


Παρ' ότι τρελά ερωτευμένοι, και μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε να επισημοποιήσουν την σχέση τους με έναν αρραβώνα τα Χριστούγεννα, τελικά η Emma Roberts και ο Evan Peters χώρισαν τους δρόμους τους ύστερα από τρία χρόνια κοινής ζωής, και επέκτειναν ακόμη περισσότερο την ήδη μακρά λίστα των χωρισμών στο Hollywood.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει, μέχρι στιγμής, επιβεβαιώσει κάτι επίσημα, ωστόσο, η 23χρονη ηθοποιός και ανιψιά της Julia Roberts, εθεάθη πριν λίγες μέρες σε δημόσια εμφάνισή της χωρίς τη βέρα της, πράγμα που παραξένεψε και έβαλε... ψύλλους στα αυτιά όλων.

Ούτως ή άλλως, πηγές του περιβάλλοντός τους ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα οι τσακωμοί μεταξύ τους ήταν συχνό φαινόμενο, όμως, παρόλα αυτά, ο χωρισμός έγινε σε φιλικό και ήρεμο κλίμα.

Ωστόσο, οι εντάσεις και οι καβγάδες υπήρχαν πάντοτε μεταξύ τους. Μάλιστα, η σταρ της σειράς «American Horror Story», στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Evan και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτός ο έρωτας, είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2013 για βίαιη συμπεριφορά (!). Άτομο του περιβάλλοντός τους επιβεβαίωσε πως οι δυο τους ένιωθαν πολύ έντονα συναισθήματα


Πηγή: queen.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!