Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πρόγραμμα ανάκλησης για προϊόντα που ενδέχεται να αποτελούν κίνδυνο για τους καταναλωτές λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας ανακοίνωσε η Apple.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας πρόκειται για τα φορητά ηχεία Beats Pill XL.

To ηχείο Beats Pill XL διατέθηκε στην Ελλάδα, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι σήμερα από την Beats by Dr.Dre, την Apple και άλλα καταστήματα λιανικής σε ποσότητα 170 τεμαχίων. Κανένα άλλο προϊόν της Apple ή της Beats δεν έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, σε σπάνιες περιπτώσεις, η μπαταρία του φορητού ηχείου Beats Pill XL μπορεί να υπερθερμανθεί και να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια λόγω φωτιάς, που μπορεί να προκαλέσει ελαφρύ τραυματισμό ή περιουσιακή ζημία.

Παγκοσμίως, έχουν αναφερθεί οκτώ φερόμενα συμβάντα καπνού ή πιθανής φωτιάς παγκοσμίως, ενώ μόνο τα πέντε από αυτά έχουν εξακριβωθεί. Όλες αυτές οι αναφορές προήλθαν από τη Βόρεια Αμερική.

Η Apple ανακαλεί εθελοντικά το Pill XL και ζητά από τους πελάτες της να επιστρέψουν τα ηχεία Beats Pill XL χωρίς χρέωση. Σε αντάλλαγμα η Apple θα δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ ενός πιστωτικού σημειώματος που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στα καταστήματα Apple Store ή μιας ηλεκτρονικής μεταβίβασης ποσού 300 ευρώ.

Η Apple παρέχει πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και την διαδικασία επιστροφής στο τμήμα υποστήριξης της ιστοσελίδας της ή στην ιστοσελίδα της Beats by Dre https://www.apple.com/gr/support/beats-pillxl-recall/.

http://www.thestival.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!