Τρίτη 9 Ιουνίου 2015


Την πρόσληψη πενήντα δύο γλωσσομαθών νομικών, με μηνιαίες απολαβές που ξεκινούν από 5.612,65 ευρώ, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με έδρα στο Λουξεμβούργο.
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν:
-10 γλωσσομαθείς νομικοί βουλγαρικής γλώσσας (BG),
-15 ισπανικής γλώσσας (ES),
-15 γαλλικής γλώσσας (FR),
-12 ιταλικής γλώσσας (IT).
Τα καθήκοντα των γλωσσομαθών νομικών του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα περιλαμβάνουν τη μετάφραση των νομικών κειμένων στη γλώσσα του διαγωνισμού από δύο τουλάχιστον άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ καθώς και εργασίες νομικής ανάλυσης σε συνεργασία με τις Γραμματείες και τις λοιπές υπηρεσίες του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα εξής προσόντα:
1. Επίπεδο σπουδών που αντιστοιχεί σε πλήρη κύκλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιούμενο με έναν τίτλο στο δίκαιο της χώρας τους
2. Ελάχιστο επίπεδο C1 στη γαλλική γλώσσα και ελάχιστο επίπεδο C1 στη γερμανική, την αγγλική, την ισπανική ή την ιταλική γλώσσα.
Όσοι επιλεγούν για τις προκαταρκτικές δοκιμασίες θα υποβληθούν σε δύο δοκιμασίες μετάφρασης με τη χρήση υπολογιστή χωρίς τη χρήση λεξικού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις δοκιμασίες (συνεντεύξεις με αντικείμενο τις γενικές και τις ειδικές ικανότητες, καθώς και ομαδική άσκηση) πριν από την τελική επιλογή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο της EPSO, http://jobs.eu-careers.eu έως τις 23 Ιουνίου 2015.
aftodioikisi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!