Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ο Ντεπ κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκιση εξαιτίας των σκύλων του
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον Τζόνι Ντεπ η απόφασή του να φέρει τους σκύλους του στην Αυστραλία χωρίς άδεια. Οι Αρχές απειλούν τον ηθοποιό με νομική διαδικασία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.

Ο Ντεπ είχε φέρει τα δύο Γιορκσάιρ τεριέ του στη χώρα με το ιδιωτικό του τζετ, χωρίς όμως να ενημερώσει πρώτα τις αρχές της Αυστραλίας, παραβιάζοντας έτσι την αυστραλιανή νομοθεσία.

Χθες, Δευτέρα, επιτροπή της Γερουσίας της Αυστραλίας ενημερώθηκε ότι εάν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, τότε ο Ντεπ ενδέχεται να καταδικαστεί με έως και δέκα χρόνια φυλάκισης και να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 340.000 αυστραλιανών δολαρίων (περισσότερα από 240.000 ευρώ).

Παράλληλα, ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους θα μπορούσε να καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή μετέφερε τους σκύλους.

Αξιωματούχοι της Αυστραλίας θεωρούν την υπόθεση «πολύ σοβαρή».

Ο Αυστραλός υπουργός Γεωργίας είχε απειλήσει ότι οι σκύλοι του Ντεπ θα θανατωθούν εάν δεν μεταφερθούν εκτός χώρας σε διάστημα δύο ημερών. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα δύο τεριέ επέστρεψαν άρον-άρον στις ΗΠΑ.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι και ο Ντεπ εγκατέλειψε τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής (που πραγματοποιούνται στην Αυστραλία) για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ωστόσο ο εκπρόσωπος του ηθοποιού το αρνήθηκε.
Newsroom ΔΟΛ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!