Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

"Η αλήθεια είναι εκεί έξω" ήταν το σλόγκαν μιας εκ των πλέον επιτυχημένων σειρών τη δεκαετία του 1990. Όπως φαίνεται όμως τα X-Files -περί ου ο λόγος- επιστρέφουν στη μικρή οθόνη!

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε ότι μετά από 13 ολόκληρα χρόνια απουσίας, το θρυλικό σίριαλ X-Files πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες, και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές!

Ο David Duchovny μετά την ολοκλήρωση του εκπληκτικού Californication στο οποίο πρωταγωνιστούσε και έπαιζε το ρόλο του... κατεστραμμένου συγγραφέα Χανκ Μούντι, θα θυμηθεί τα... παλιά ως Φοξ Μόλντερ. Κάτι αντίστοιχο και με την Γκίλιαν Άντερσον που ως Ντέινα Σκάλι επιστρέφει στο πλάι του Μόλντερ για να εξιχνιάσουν νέα εγκλήματα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του Fox Ντέινα Γουόλντεν και ο διευθύνων σύμβουλος Γκάρι Νιούμαν, το επόμενο "κεφάλαιο" των X-Files θα περιλαμβάνει μία σειρά έξι επεισοδίων, με σκηνοθέτη τον δημιουργό του σίριαλ Κρις Κάρτερ.

"Το σκέφτομαι σαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών", δήλωσε ο Κάρτερ. "Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο παράξενος, μία τέλεια στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες", πρόσθεσε.

Η παραγωγή των νέων επεισοδίων της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

http://www.thestival.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!