Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015


Μην περιμένετε τη ρητή δήλωση του άπιστου συζύγου, ότι έχει παραβεί τους όρους του γάμου σας ή μην έχετε την ελπίδα, ότι τα σημάδια θα είναι τόσο ξεκάθαρα, όσο τα ίχνη του κραγιόν στο γιακά του πουκαμίσου του.
Τα σημάδια υπάρχουν μεν, αλλά πρέπει να είστε παρατηρητικές για να τα δείτε, ψύχραιμες για να τα ερμηνεύσετε σωστά και έξυπνες ώστε να μην τα αγνοήσετε στο όνομα της τυφλής εμπιστοσύνης.
1.Αλλαγές στην εμφάνισή του
Αν ο σύζυγός σας ξαφνικά αρχίζει να αλλάζει την εμφάνισή του, να φοράει κολόνια, ενώ δεν φορούσε, να αφήνει μούσια και να προσέχει περισσότερο το στυλ του, τότε είναι πολύ πιθανό απλά να ακολουθεί τις οδηγίες μιας άλλης γυναίκας. Αν μάλιστα, αρχίζει να πηγαίνει και γυμναστήριο, ενώ παλιά περνούσε τις ώρες του βυθισμένος στον καναπέ, τότε η πιθανότητα να θέλει να αλλάξει για εσάς, είναι μάλλον χλωμή. Είτε το τρίτο πρόσωπο το γνώρισε στο γραφείο, είτε στο γυμναστήριο, η αλλαγή έχει συντελεστεί και είναι για χάρη του.
2.Έχει αλλάξει τη στάση του απέναντί σας
Εάν ο σύζυγός σας εκνευρίζεται περισσότερο με εσάς, με πράγματα που παλιά δεν τον απασχολούσαν καν ή βρίσκει πάντα αφορμές για καυγάδες, είναι επειδή θέλει, πρώτον, να δικαιολογήσει ενδόμυχα την απόφασή του να σας απατήσει, αλλά και για να βρει ευκαιρία να βροντήξει την πόρτα πίσω του και να πάει να συναντήσει το άλλο πρόσωπο.
Αν μάλιστα, κριτικάρει και σχολιάζει αρνητικά την εμφάνισή σας, το κάνει πάλι για να τονίσει σε εσάς και τον ίδιο όλα τα ψεγάδια σας, συγκριτικά μάλιστα με την άλλη γυναίκα και να νιώθει λιγότερες ενοχές που τον τράβηξε ένα άλλο πρόσωπο.

3.Είναι απόμακρος
Η συναισθηματική απόσταση που δείχνει να παίρνει ο σύζυγός σας από εσάς, είναι μια σαφής ένδειξη ότι έχει βρει αλλού ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό συμβαίνει πρώτον, γιατί είναι δύσκολο να είναι κάποιος συναισθηματικά δεμένος με δύο άτομα ταυτόχρονα και, δεύτερον, δημιουργώντας απόσταση προστατεύει τον εαυτό τους από τις ενοχές να είναι τρυφερός με εσάς, ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή προδίδει την εμπιστοσύνη σας. Επιπλέον, η απόσταση ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να προδοθεί, ενώ, ακόμα απλούστερα. με το να μην εκφράζει πια τα συναισθήματά του σε εσάς, σημαίνει ότι τα εκφράζει αλλού.
4.Ένοχη συμπεριφορά
Από την άλλη πλευρά του νομίσματος, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως γλυκός, υπερβολικά βοηθητικός στο σπίτι και να σας φέρνει δώρα κάθε μέρα, ενώ ποτέ δεν το συνήθιζε αυτό. Αυτή η συμπεριφορά προδίδει τις ενοχές του για την απιστία του και προσπαθώντας να τις καμουφλάρει, γίνεται ο ιδανικό σύζυγος.
Και σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να παρατηρήσετε αλλαγές στην συναισθηματική του επαφή μαζί σας, αφού μπορεί να καμουφλάρει μόνο με τα δώρα και λουλούδια τις τύψεις του, αλλά δύσκολα θα καμουφλάρει τα αισθήματά του.
5.Μυστικοπαθής και ασυνήθιστη συμπεριφορά
Η οποιαδήποτε μυστικοπάθεια, η απότομη αλλαγή στις αντιδράσεις του και οι διπλωματικές απαντήσεις είναι σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι νευρικές κινήσεις όταν μπαίνετε στο δωμάτιο απότομα, το βιαστικό κλείσιμο του τηλεφώνου, η αποδοχή της κλήσης στο μπαλκόνι και όχι στο σαλόνι δίπλα σας και η δυστοκία του να σας πάρει μαζί του στο εταιρικό δείπνο είναι σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

6.Δεν τον βλέπετε πολύ
Όταν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, είτε είναι απασχολημένος στη δουλειά, είτε είναι απασχολημένος με κάποια άλλη, εντός ή εκτός δουλειάς. Οι δικαιολογίες για τις υπερωρίες είναι ποικίλες και πάντα έτοιμες και το πιθανότερο είναι σταδιακά να αυξάνεται ο χρόνος που περνάει εκτός σπιτιού. Είτε λοιπόν, το τρίτο πρόσωπο απαιτεί περισσότερο από το χρόνο του, είτε εκείνος επιλέγει να περνάει περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, καθώς έτσι γλιτώνει και από τις ενοχές του, που φουντώνουν, όταν είναι μαζί σας.
7.Δεν τον βρίσκετε εύκολα
Αν δυσκολεύεστε να τον βρείτε στο τηλέφωνο, το έχει συχνά κλειστό ή ισχυρίζεται ότι ξεμένει από μπαταρία και σας υπόσχεται ότι θα σας καλέσει πίσω, αλλά ποτέ δεν τηρεί το λόγο του, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν όλα αυτά επειδή βρίσκεται με μια άλλη γυναίκα και έχει το μυαλό του εκεί και όχι στο τηλέφωνό του.
8.Το ένστικτό σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά
Μην αγνοείτε ποτέ το ένστικτό σας αν σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και νιώθετε μέσα σας ότι έχετε λόγο να ανησυχείτε, ακόμα κι αν δεν έχετε χειροπιαστές αποδείξεις. Η γυναικεία διαίσθηση είναι αλάθητη και δεν πρέπει να την αγνοείτε και ούτε πρέπει να προσπερνάτε σημάδια που ξέρετε καλά μέσα σας ότι δεν είναι ενδείξεις μιας φυσιολογικής συμπεριφοράς του συζύγου σας.
Όταν ο σύντροφός σας θα έχει αλλού το μυαλό του, θα το καταλάβετε και όταν θα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ όλων των μετώπων που έχει ανοίξει, πάλι θα το καταλάβετε, δεδομένου ότι τον ξέρετε καλά και μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε όλες του τις κινήσεις και αντιδράσεις.
9.Αλλάζει η ερωτική σας ζωή
Η απιστία μεταφράζεται και σε περισσότερη διάθεση για σεξ, αλλά και σε μειωμένη όρεξη. Οι αντιδράσεις ποικίλουν ανάλογα με το άτομο και τη σχέση, καθώς δεδομένου ότι καλύπτει τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλού, το ενδιαφέρον του για εσάς μειώνεται. Από την άλλη όμως, είναι πιθανό να αυξηθεί η ερωτική του διάθεση, καθώς ανεβαίνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης  και να αυξηθούν οι ώρες που περνάει και μαζί σας στην κρεβατοκάμαρα. Επιπλέον, η άλλη γυναίκα είναι πιθανό να τον απελευθερώσει ερωτικά και να ζητάει από εσάς πράγματα που μέχρι πρότινος, ούτε να ακούει δεν ήθελε.

10.Ακούτε πολλά για μια άλλη γυναίκα
Αν ο σύντροφός σας αρχίζει να μιλάει για μια άλλη γυναίκα, που δεν έχει τύχει εσείς να γνωρίσετε, υπάρχει μια μικρή έως μεγάλη πιθανότητα να είναι η νέα του ερωμένη. Αν μάλιστα όταν τον ρωτάτε περισσότερα για εκείνη, σπεύδει να απαντήσει ότι είναι απλά μια φίλη του με ένα λανθάνοντα ενθουσιασμό στη φωνή του, τότε θα πρέπει μάλλον να αρχίσετε να υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αν πάλι θεωρείτε ότι κανείς άντρας δεν θα ανέφερε στη γυναίκα του για την ερωμένη του, κάνετε λάθος,  γιατί οι ειδικοί, που κάτι παραπάνω ξέρουν, ισχυρίζονται ότι με αυτό τον τρόπο, ξεφορτώνονται μισό από το βάρος των ενοχών, θεωρώντας ότι εν μέρει μεν, είναι ειλικρινείς μαζί σας.
11.Έχει μονίμως αμυντική στάση
Αν με την παραμικρή ερώτηση παίρνει αμυντική θέση, χωρίς ουσιαστικά να του έχετε προσάψει κάτι ευθέως, τότε μάλλον έχει κάτι να κρύψει και προσπαθεί υπέρ το δέον να το... κρύψει. Αν μάλιστα αρχίζει την αντεπίθεση, κατηγορώντας εσάς από το πουθενά για απιστία, τότε έχει μάλλον λερωμένη τη φωλιά του. Διαπιστώνοντας ο ίδιος, πόσο εύκολο είναι τελικά να καταπατήσει κανείς τους γαμήλιους όρκους, θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να έχετε διαπράξει κι εσείς οι ίδιες το ίδιο παράπτωμα.
clickatlife.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!