Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Με... ισοπαλίες επέστρεψε το Champions League
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Champions League, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους Λονδρέζους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού, που θα διεξαχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Ιβάνοβιτς, πριν ισοφαρίσει στο 54' για τους γηπεδούχους ο Καβάνι, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Στο άλλο ματς της ημέρας είχαμε επίσης ισοπαλία, ανάμεσα στη Σαχτάρ Ντονέτσκ και την Μπάγερν Μονάχου, χωρίς τέρματα, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τους Βαυαρούς μάλιστα να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 65', καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός χαφ θα χάσει και τη ρεβάνς του Μονάχου, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το πρόγραμμα της φάσης των 16 του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη, με τα παιχνίδια Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης και Βασιλεία-Πόρτο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!