Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015



Την τελευταία εβδομάδα του 2014, το άλμπουμ «1989» της Taylor Swift έκλεισε την χρονιά ως το κορυφαίο σε πωλήσεις άλμπουμ. Μόλις εννέα εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ της Swift «έκλεψε» τον τίτλο από το soundtrack της ταινίας της Walt Disney Records, «Frozen» στο τελευταίο tracking (πλαίσιο παρακολούθησης των πωλήσεων) της χρονιάς.

Το «1989», το οποίο  κυκλοφόρησε μέσω της Big Machine Records, πούλησε 3.66 εκατομμύρια κόπιες το 2014, σύμφωνα με την Nielsen Music, ενώ το άλμπουμ «Frozen» έμεινε στα 3.53 εκατομμύρια.  Τα 16 τραγούδια του άλμπουμ επιχειρούν να  επεκτείνουν το μουσικό σύμπαν της ερμηνεύτριας σε νέα, ενδιαφέροντα ηχοτοπία.  Μπορεί οι στίχοι να μας θυμίζουν την κλασσική Taylor Swift που μας μεταφέρει τα προσωπικά της βιώματα μέσα από τα κομμάτια της, αλλά η μουσική του άλμπουμ είναι ξεκάθαρα ποπ, απομακρυσμένη τελείως από τις country ρίζες της.

SANDRA MU
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ποτέ δεν αμφέβαλε ότι το πέμπτο της άλμπουμ θα πουλούσε 1 εκατομμύριο κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. «Όλοι, μέσα και έξω από τον κόσμο της μουσικής, μου έλεγαν ότι η γνώμη μου και η οπτική μου γωνία ήταν αφελής και υπερβολικά αισιόδοξη, ακόμα και οι άνθρωποι της εταιρείας μου. Όταν πήραμε τους αριθμούς για την πρώτη μέρα πωλήσεων,  ξαφνικά, δεν φαινόμουν τόσο αφελής πια», ανέφερε η Swift στο Billboard σχετικά με την περίοδο πριν την κυκλοφορία του «1989» τον Οκτώβριο.

Θυμίζουμε ότι η Taylor Swift έχει προταθεί για το βραβείο «BRIT International Female Solo Artist», η νικήτρια του οποίου θα ανακοινωθεί στο O2 Arena στις 25 Φεβρουαρίου, στην τελετή απονομής των βραβείων, όπου 25χρονη Taylor θα τραγουδήσει, όπως και οι Ed Sheeran, Paloma Faith, Sam Smith, George Ezra και Royal Blood.

naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!