Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι καλύτερες εφαρμογές για ταξιδιώτες
Με τους ταξιδιώτες να προσπαθούν συνεχώς να μειώνουν τα έξοδα των ταξιδιών, χωρίς ωστόσο να «κόβουν» από τις ανέσεις του, η τάση που διαγράφεται για τη νέα χρονιά θα περιστραφεί γύρω από το λεγόμενο… «sharing».
Σε ό,τι αφορά τη διαμονή, υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο για οικονομικές προτάσεις, όσο και για εκείνους που αναζητούν νότες πολυτέλειας. Εκτός από την Airbnb (https://www.airbnb.gr/) μερικοί ακόμη νεοεισερχόμενοι στο χώρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, είναι οι εξής: η OneFineStay εστιάζει σε πιο ακριβές επιλογές, ενώ όσοι θέλουν να ρίξουν το κόστος μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα Camp in my garden.
Για τις μετακινήσεις σας, πέρα από το γνωστό Uber, υπάρχουν κι άλλες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το κόστος. Μερικές από αυτές είναι οι: Relay Rides, Flight Car και η GetAround.
Αφού κανονίσατε τη διαμονή και τις μετακινήσεις σας, θα χρειαστείτε «καύσιμα» για τον οργανισμό σας. Αποφύγετε τις αλυσίδες γρήγορου φαγητού και επιλέξτε νόστιμα, σπιτικά πιάτα με τη βοήθεια των εξής εφαρμογών: Feastly, Cookening και EatWithALocal

news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!