Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

VID: Δήμαρχος Χρησιμοποιεί Συμβούλους σε ψηλά τακούνια για να παγιδεύσει Μικτό αντιολισθητικές αλυσίδες



Έναν απίθανο τρόπο σκέφτηκε ο δήμαρχος μίας μικρής πόλης στην Ιταλία για να «χτυπήσει» τη μάστιγα της πορνείας. Έβαλε δύο γυναίκες δημοτικούς συμβούλους να υποδυθούν τις ιερόδουλες, προκειμένου να δώσει ένα μάθημα στους άνδρες που τις πλησίασαν.
VID: Δήμαρχος Χρησιμοποιεί Συμβούλους σε ψηλά τακούνια για να παγιδεύσει Μικτό αντιολισθητικές αλυσίδες
Η Αναστάσια Πετρέλα και η Στεφανία Σανγκερμάνο φόρεσαν μίνι φούστες, αβυσσαλέα ντεκολτέ και ψηλοτάκουνες γόβες και βγήκαν στο δρόμο που συνήθως κάνουν «πιάτσα» οι ιερόδουλες της περιοχής. Οταν κάποιος διερχόμενος οδηγός σταματούσε για να τις ρωτήσει την τιμή, ξαφνικά εμφανιζόταν από το πουθενά ο δήμαρχος, Ντιμίτρι Ρούσο και τους ενημέρωνε ότι η πορνεία είναι παράνομη στην Ιταλία.
Ολα αυτά έγιναν στο Καστέλ Βολτούρνο, μία μικρή πόλη 23.000 κατοίκων, κοντά στη Νάπολι. Ο δήμαρχος, ανήσυχος για τις διαστάσεις που έχει πάρει η πορνεία στην περιοχή, αποφάσισε να καθαρίσει τους δρόμους.

Ιταλία-Πλαγιά
Ο ίδιος λέει ότι ήθελε να μιλήσει με τους άνδρες που προσέγγιζαν τις ιερόδουλες- δημοτικούς συμβούλους και να τους μοιράσει φυλλάδια, αν και παραδέχθηκε ότι οι περισσότεροι εξαφανίζονταν με μεγάλη ταχύτητα, μόλις έβλεπαν το δήμαρχο και τον καμεραμάν.
Αυτό δεν τους απάλλαξε βέβαια. Ο Ρούσο έδωσε στην αστυνομία το βίντεο και οι άνδρες που εμφανίζονταν σε αυτό αναγκάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!