Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το πολυαναμενόμενο event που έχει προαναγγείλει η Microsoft για την 21η Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα είναι και η αποκάλυψη της mobile εκδοχής των Windows 10. 
Για το λόγο αυτό η Microsoft, σύμφωνα με το Slashgear και το Nokia Power User, εκτιμάται ότι θα παραλείψει τη διάθεση της δεύτερης αναβάθμισης που αναμενόταν για τα Windows Phone 8.1 και συγκεκριμένα της έκδοσης Windows Phone 8.1 GRDR2, αφού στα τέλη του μήνα θα έχει παρουσιαστεί η νέα εκδοχή του Windows 10.
Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν θα διατηρηθεί το όνομα Windows 10, ή εάν η mobile έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα ονομάζεται Windows Phone 10 ή ακόμα και Windows Mobile 10.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του The Verge, το νέο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές θα είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του Windows Phone και των Windows RT. Η Microsoft έχει ήδη διαθέσει σε επιλεγμένους χρήστες την εφαρμογή Phone Insider, η οποία και δείχνει πώς θα είναι η μελλοντική μορφή των Windows στις mobile συσκευές, δηλαδή σε tablets και smartphones.
Θα ακολουθηθεί και εδώ η λογική του προγράμματος Windows 10 insider, με περιορισμένες δυνατότητες στην αρχή και περαιτέρω αναβαθμίσεις στις δοκιμαστικές εκδόσεις αργότερα, προκειμένου να αποκαλυφθούν όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά  της mobile εκδοχής των Windows 10. Θα μάθουμε πολλά περισσότερα για το θέμα αυτό στις 21 Ιανουαρίου.
pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!