Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015


ε προειδοποιώ. Θα μπερδευτείς. Οι ομοιότητες αρκετών διασήμων μεταξύ τους είναι τόσο έντονη που σε μερικές περιπτώσεις δε θα καταλάβεις ποιος είναι ποιος.
Από τη Zoe Saldana και τη Jada Pinkett Smith μέχρι την Katy Perry με τη Zooey Deschanel, διαλέξαμε τα 12 πιο χαρακτηριστικά "ζευγάρια" διασήμων με μεγάλη ομοιότητα!

Zoe Saldana - Jada Pinkett Smith

 
Επ, τι γίνεται εδώ; Οι δύο γυναίκες εκτός του ότι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι ηθοποιοί, μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους. Έχουν επτά χρόνια διαφορά μεταξύ τους με την Jada να έχει κλείσει τα 43 και την Zoe τα 36.

Katy Perry - Zooey Deschanel

 
Σε κάποιες λήψεις η Katy Perry με τη Zooey Deschanel μοιάζουν αρκετά. Ανοιχτόχρωμα μάτια, σαρκώδη χείλη και πλούσια μαλλιά.

Margot Robbie - Jaime Pressly

 
Μια χαρά είσαι. Δεν τα βλέπεις διπλά. Η δεξιά είναι η Αυστραλή Margot Robbie, 24 ετών και ηθοποιός. Η αριστερή είναι η Jaime Pressly 37 ετών ηθοποιός και μοντέλο. Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, η ομοιότητά τους είναι εξωφρενική!

Blake Lively - Ke$ha

 
Ξανθιές με ανοιχτόχρωμα μάτια και έντονο πιγούνι. Τόσο η Blake Lively όσο και η Ke$ha μπορεί να απέχουν στιλιστικά, αυτό όμως δεν μας κάνει να μη βλέπουμε τις ομοιότητες που υπάρχουν.

Henry Cavill - Matt Bomer

 
Και οι δυο τους είναι γαλανομάτηδες. Και οι δυο τους είναι πανέμορφοι και κάθε γυναίκα θα ήθελε να τους έχει στο κρεβάτι της. Ο λόγος για τους Henry Cavill και Matt Bomer που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Είναι ηθοποιοί στο επάγγελμα με τον Bomer να είναι 37 ετών και τον Cavill, 31.

Elijah Wood - Mischa Barton

 
Μπορεί να έχουν άλλο φύλο αλλά τα χαρακτηριστικά των δύο ηθοποιών είναι ίδια! Spooky!

Rachel Bilson - Selena Gomez

 
Μπορεί να μην είναι ολόιδιες ωστοσο η Rachel Bilson με τη Selena Gomez έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά που τις κάνει να μοιάζουν αρκετά. Πρόσεξέ τις καλύτερα. Είναι σαν η Rachel Bilson να είναι η ωριμότερη εκδοχή της Selena Gomez. Λογικό αν σκεφτείς πως έχουν 11 χρόνια διαφορά.

Jeffrey Dean Morgan - Javier Bardem

 
Κατάλαβες ποιος είναι ποιος; Με δυσκολία κατέληξα στο ότι ο Bardem είναι στη δεξιά φωτογραφία.

Lauren Conrad - Carmen Electra


Σίγουρα η τηλεπερσόνα Lauren Conrad δεν είναι αδελφή της Carmen Electra;

Drea de Matteo - Portia de Rossi


Σοκαριστική η ομοιότητα ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς!

Logan Marshall-Green - Tom Hardy

 
Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους δύο ηθοποιούς; Αριστερά είναι ο Logan Marshall-Green και δεξιά ο Tom Hardy.

Elias Koteas - Christopher Meloni

 
Ο Ελληνοκαναδός ηθοποιός Elias Koteas μοιάζει απίστευτα με τον συνάδελφό του και Αμερικανό Christopher Meloni.
ladylike.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!