Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο 24ος Μποντ βρίσκεται επιτέλους στο στάδιο της προετοιμασίας για τα γυρίσματα, με προοπτική κυκλοφορίας το 2015, αλλά μια νέα αλλαγή έρχεται να καθυστερήσει και πάλι τα πράγματα.

Αυτήν τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει το σενάριο του Τζον Λόγκαν, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καλούνται να «γυαλίσουν» δυο βετεράνοι σεναριογράφοι του φραντσάιζ, το δίδυμο Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ.

Οι δυο τους υπογράφουν από το «The World is not Enough» του 1999 και έπειτα όλες τις επόμενες ταινίες του τριψήφιου και συνεργάστηκαν με τον Λόγκαν στο «Skyfall».

Ο τελευταίος φερόταν μέχρι σήμερα ως ο μόνος σεναριογράφος της νέας ταινίας του Μέντες, αλλά και της επόμενης, 25ης περιπέτειας του 007, κάτι που είχε προκαλέσει υποψίες ότι τα νέα «επεισόδια» αποκόπτονταν από το πρόσφατο παρελθόν της σειράς.

Παρ όλα αυτά, με την επιστροφή των Πέρβις και Γουέιντ, δυο σεναριογράφων που έχουν αναλάβει και την τηλεοπτική αναβίωση της «Μπαρμπαρέλα» από τον Νίκολας Γουάιντινγκ Ρεφν, ο 24ος Μποντ μοιάζει να ξαναπιάνει το νήμα από το «Skyfall» και τα πρόσωπα του παρελθόντος που επέστρεψαν στη σειρά, με τις φήμες να θέλουν την παραγωγή να έχει στο μυαλό της περισσότερο χιούμορ από τα παλιά, λιγότερο σκοτεινό και προβληματισμένο ήρωα και πολλές αναφορές στην κινηματογραφική παράδοση της χρυσής εποχής του διάσημου πράκτορα.

Η νέα επεξεργασία του σεναρίου, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα του Μέντες στο θέατρο αλλάζουν τον προγραμματισμό των γυρισμάτων, που μεταφέρονται το νωρίτερο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ελπίζουμε οι εξελίξεις να βρίσκουν σύμφωνους τους Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις, Μπεν Γουίσο, Τσιγουέτελ Ετζίοφορ και Πενέλοπε Κρουθ.

http://peiraxtiri.gr



Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!