Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας, έφτασε ως τις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την ζήτηση που έχουν οι Έλληνες παίκτες, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων…

Κώστας Μανωλάς: Πρώτος σε ζήτηση από την Εθνική ομάδα είναι ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Μανωλάς. Ο 22χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου και της ΑΕΚ όλη τη χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στο Μουντιάλ πέρα από το λάθος του με την Κολομβία, στα υπόλοιπα τρία ματς που έδωσε η Εθνική ήταν σταθερός. Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλούς συλλόγους στην Ευρώπη, από την Ιταλία, την Αγγλία, την Πορτογαλία, την Γερμανία, ενώ και το όνομα της Μπαρτσελόνα, ακούστηκε, πως τον «τσεκάρει». Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει βάλει ψηλά τον πήχη καθώς τον αξιώνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο αρχηγός της Εθνικής στο παιχνίδι με την Κοστα Ρίκα πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος, δεν σταματά εδώ και η ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο «Κάρα» έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στο «Craven Cottage» και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του, στον Παναθηναϊκό. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο 37χρονος μέσος θα απαντήσει στους «πράσινους» μετά το Μουντιάλ και ως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών, για το τι μέλει γενέσθαι.

Χοσέ Χολέμπας: Ο αριστερός διεθνής οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός, αλλά ο Χολέμπας έχει πραγματοποιήσει καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον αριστερό μπακ έχουν δηλώσει ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία και την Αγγλία, ωστόσο χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, καθώς το επίπεδο του ενδιαφέροντος παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.

Γιώργος Σαμαράς: Ο 29χρονος επιθετικός, ήταν ο άνθρωπος που έστειλε την Ελλάδα στους «16» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από την Σέλτικ θα αποχωρήσει καθώς μένει ελεύθερος και έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σουόνσι η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το όνομά του σχετίστηκε με την μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού. Όπως στη περίπτωση του Χολέμπας, έτι και σε αυτή του «Σαμ», ο χρόνος θα ρίξε «φως« στην υπόθεση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Στέφανος Καπίνο: Ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού, μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Μουντιάλ, ωστόσο δεν σημαίνει πως οι σκάουτερς δεν τον έχουν παρακολουθήσει και δεν έχουν στείλει τις αναφορές τους στις ομάδες που εκπροσωπούν. Άλλωστε, ο Στέφανος Καπίνο διέπρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και τον ορέγονται αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης. Μεταξύ άλλων είναι οι: Μπενφίκα, Τζένοα, Βερόνα, Σεβίλλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Κώστας Μήτρογλου: Η μετάβαση από την Ελλάδα στο εξωτερικό ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε, όμως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε κληρονομήσει τον Γενάρη δεν του επέτρεψε να συμβάλλει τα μέγιστα στην Φούλαμ, από την οποία και θα αποχωρήσει. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει η Γουέστ Χαμ, η Κρίσταλ Πάλας καθώς επίσης και η Μπεσίκτας που φαίνεται πως δεν θα παρατήσει εύκολα τα όπλα. Βέβαια, ιδανική ομάδα για τον Μήτρογλου είναι η Κρίσταλ Πάλας, όπου εκεί θα βρει θέση βασικού, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί στην Γουέστ Χαμ, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, σε περίπτωση που ο διεθνής επιθετικός αποφασίσει να μείνει στο νησί και δεν ξενιτευτεί, εκ νέου.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Οι εμφανίσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού και με την Κόστα Ρίκα ήταν εξαιρετικές. Η Μπολόνια είχε εκφράσει την επιθυμία της να τον πουλήσει. Η Παλέρμο εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο Λάζαρος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Βερόνα, στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Παναγιώτης Κονέ: Όπως με την περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου, έτσι και σε αυτή του Κονέ, η Μπολόνια μετά τον υποβιβασμό της εξέφρασε την επιθυμία της να τον πουλήσει, με την ΚΠΡ να «ζαχαρώνει» τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Sky Sports.

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Ο πρώην μέσος της Ένωσης και διεθνής βγάζει το…ψωμί του στην Ιταλία και θα συνεχίζει να το βγάζει. Ο νεαρός χαφ θα αποχωρήσει από την Τορίνο και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στη Κάλιαρι του Ζέμαν, με τους δυο άνδρες να έχουν συνυπάρξει στην Ρόμα, όταν ο Ταχτσίδης έπαιρνε θέση βασικού και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έμενε στον πάγκο.

http://www.4news.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!