Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο David Ayer (End of Watch) σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο μιας ατμοσφαιρικής και αγωνιώδους πολεμικής ταινίας με ένα εντυπωσιακό καστ το οποίο τοποθετεί το Fury ανάμεσα στις ταινίες που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στην επόμενη οσκαρική κούρσα.

Με πρωταγωνιστή τον σημαδεμένο από ουλές Brad Pitt και συμπρωταγωνιστές τους Shia LaBeouf (Nymphomaniac, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Revenge of the Fallen), Logan Lerman (The Perks of Being a Wallflower, Noah, Percy Jackson: Sea of Monsters), Jon Bernthal (The Wolf of Wall Street) και Michael Peña (End of Watch, American Hustle, Gangster Squad), η νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη είναι μια επική περιπέτεια με έντονες σκηνές δράσης και σασπένς. Στο Fury θα αντιληφθούμε με τον πιο ωμό τρόπο τους πιο ακραίους κανόνες του πολέμου, ακόμα και σε ένα επιφανειακά ειρηνικό ιντερλούδιο με ερωτικές εντάσεις. Όταν η ανάγκη για επιβίωση είναι επιτακτική, ποιος είναι εκείνος που ορίζει πόσο ακραία και απάνθρωπη μπορεί να θεωρηθεί μια πράξη;
Σύνοψη:
Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Brad Pitt) ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.
20 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!