Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ένα τεραστίων διαστάσεων burger καλούνται να καταβροχθίσουν οι... μπιφτεκόφιλοι Θεσσαλονικείς προκειμένου να κερδίσουν έπαθλο 50 ευρώ!

Η ομάδα του δημοφιλούς μπεργκεράδικου Brothers in Law διοργανώνει τον διαγωνισμό "Challenge Burger" για όσους τολμηρούς θέλουν να δοκιμάσουν τα γευστικά τους όρια. Η πρόκληση είναι απλή: όποιος καταφέρει να φάει ένα burger τριών κιλών (!) μέσα σε μία ώρα, χωρίς να απομακρυνθεί από το τραπέζι και χωρίς να πιει κανενός είδους ποτό (το νερό επιτρέπεται) κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 50 ευρώ.

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 19.00 έως τις 22.00 και ανά μία ώρα, το Brothers in Law μετατρέπεται σε γαστριμαργικό ρινγκ, με τους διαγωνιζόμενους να έρχονται αντιμέτωποι με το γιγαντιαίο burger. Παρόλα αυτά, να διευκρινίσουμε ότι οι πατάτες, που αποτελούν το απόλυτο συνοδευτικό ενός burger, δεν περιλαμβάνονται στο διαγωνιστικό μενού, ενώ για όποιον δεν καταφέρει να ανταπεξέλθει στη δοκιμασία, το τρίκιλο burger κοστίζει 10 ευρώ. Όσοι όμως καταφέρουν να φάνε το burger σε διάστημα μίας ώρα παραλαμβάνουν αυτόματα μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ, αλλά και ένα t-shirt που τους ανακηρύσσει "Survivor" της πρόκλησης.

Ο διαγωνισμός για το Challenge Burger ξεκίνησε στις 17 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για έναν μήνα, αλλά είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση που έχουν κλείσει όλες οι διαθέσιμες συμμετοχές μέχρι και την τελευταία μέρα. Όποιος, όμως, επιθυμεί μπορεί να μπει στη λίστα αναμονής, καθώς κατά πάσα πιθανότητα ο διαγωνισμός θα επανέλθει με το νέο έτος.

Info: Brothers in Law, Παύλου Μελά 30

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!