Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μια μητέρα έξι παιδιών από το Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας είπε στο μεγαλύτερο γιο της ότι πάει στο σούπερ μάρκετ κι εκείνη πήρε το αεροπλάνο...
και πήγε στην Αυστραλία για να συναντήσει έναν άντρα με τον οποίο είχε γνωριστεί μέσω Ίντερνετ.

Μετά από τέσσερις ώρες όταν το 14χρονο αγόρι έβλεπε ότι η μητέρα του δεν επιστρέφει σπίτι, ειδοποίησε τον παππού και τη γιαγιά, οι οποίοι μένουν σε άλλη πόλη. Αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις Αρχές και τις κοινωνικές υπηρεσίες που έφτασαν στο σπίτι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας. Εδώ να αναφέρουμε ότι το μικρότερο ηλικιακά παιδί είναι 3 ετών.

Στη συνέχεια η μητέρα αγνόησε όλα τα μηνύματα τόσο των γονιών της όσο και της Αστυνομίας, απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στα social media και τελικά, γύρισε στη Βρετανία έξι εβδομάδες μετά οπότε και είχε βγάλει εισιτήριο επιστροφής.

Τότε συνελήφθη από τις Αστυνομία, δηλαδή τον περασμένο Φεβρουάριο και τώρα το δικαστήριο την καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση με διετή αναστολή. Τα παιδιά τώρα μένουν με τον παππού και τη γιαγιά.

Η ίδια δεν αρνήθηκε ότι τα εγκατέλειψε, ενώ ο δικηγόρος της ανέφερε στο δικαστήριο ότι η γυναίκα, η οποία μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της, υπήρξε καλή μητέρα, αλλά έζησε μια πολύ καταπιεστική σχέση κι αυτή τη σημάδεψε.

Στους δικαστές παρουσιάστηκαν και κάρτες γραμμένες από τα παιδιά όπου φαινόταν ότι τους έλειπε η μητέρα τους.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!