Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ένας Τούρκος, ο οποίος έχει 32 παιδιά με τέσσερις διαφορετικές συζύγους δήλωσε ότι έχει βάλει στόχο να αποκτήσει 50 παιδιά!

Η πολυγαμία είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά ο Χαλίτ Τεκίν έχει παντρευτεί ανεπίσημα τρεις γυναίκες μετά τον πρώτο και κανονικό γάμο του με την επίσημη σύζυγο του το 1982.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα, Hurriyet Daily News, ο 54χρονος Τεκίν, ο οποίος ζει στη νότια επαρχία Χατάι της Τουρκίας, εξέφρασε πρόσφατα την ικανοποίηση του αφού απέκτησε ένα αγοράκι, τον Αχμέτ, με την πρώτη σύζυγό του.

«Σήμερα, έχω 32 παιδιά και 12 από αυτά είναι αγόρια. Τους αγαπώ όλους. Αν το επιτρέπει η υγεία μου και αν θέλει ο Θεός, θέλω να αποκτήσω 50 παιδιά» λέει. 

«Οι σύζυγοι όλοι ζουν σε διαφορετικά σπίτια με τα παιδιά τους  καθώς δε γίνεται να χωρέσουν όλοι μαζί σε ένα μόνο σπίτι», λέει, ο πολυγαμικός Τούρκος ενώ προσθέτει ότι όλοι  μεταξύ τους περνάνε «αρκετά καλά». 

Παρά το γεγονός ότι η πολυγαμία είναι παράνομη, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το κοινοβούλιο της Τουρκίας αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 372.000 άνδρες που έχουν παντρευτεί πάνω από μία φορά.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνει συχνά έκκληση σε οικογένειες να αποκτούν τουλάχιστον τρία παιδιά , προκειμένου να διατηρήσει «δυνατή» τη χώρα του.

«Ένα ή δύο παιδιά σημαίνει χρεοκοπία ... τουλάχιστον τρία παιδιά είναι απαραίτητο σε κάθε οικογένεια αφού ο πληθυσμός μας κινδυνεύει από τη γήρανση», είπε ο Τούρκος πρόεδρος το 2013.

http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!