Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ένα νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να αποκτήσει το WhatsApp, το οποίο θα επιτρέπει και τις φωνητικές κλήσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2015. 
Την είδηση την έδωσε ο ίδιος ο CEO του WhatsApp, Jan Koum, ο οποίος ανακοίνωσε ότι στους πρώτους τρεις μήνες του 2015, η εφαρμογή του WhatsApp στις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS θα επιτρέπει την τέλεση τηλεφωνικών κλήσεων.
Η εν λόγω λειτουργία αναμενόταν να κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο τρίμηνο του παρόντος έτους, αλλά δεν είχε καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό μέχρι σήμερα. Έτσι, οδηγούμαστε ως πιο πιθανή ημερομηνία παροχής αυτής της δυνατότητας το πρώτο τρίμηνο του 2015.
Η καθυστέρηση αυτή εκτιμάται ότι οφείλεται σε τεχνικές λεπτομέρειες που ωστόσο δεν διευκρινίζονται πιο αναλυτικά. Σε κάθε περίπτωση, μία τέτοια εξέλιξη αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό στο πεδίο της τέλεσης φωνητικών κλήσεων με τη βοήθεια του Internet.
To WhatsApp έχει εξαγοραστεί από το Facebook και με αυτό τον τρόπο το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη επιδιώκει να μπει περισσότερο στο κομμάτι του VoIP. Σύμφωνα με το Mobile Syrup, πάντως, το WhatsApp ως εφαρμογή θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως είναι το BlackBerry.
pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!