Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τώρα που ανεβαίνει η αγορά του αυτοκινήτου, οι εταιρείες προσπαθούν να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων με έξυπνες προωθητικές ενέργειες.

Η Seat Τεχνοκάρ σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 9% στο διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου σε σχέση με πέρυσι και ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός προγράμματος που περιλαμβάνει σημαντικά οφέλη για τους υποψήφιους αγοραστές. Συγκεκριμένα, στο επίσημο δίκτυο της αντιπροσωπείας των ισπανικών αυτοκινήτων παρέχονται:

Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους. H Seat παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει εξ ολοκλήρου το όφελος της απόσυρσης, το οποίο φτάνει έως 2.800 ευρώ, ανεξάρτητα αν έχει ή όχι να αποσύρει παλαιό αυτοκίνητο.

Δωρεάν συντήρηση για 2 χρόνια (ή 30.000 χλμ.). Η παροχή του δωρεάν service περιλαμβάνει ολόκληρο το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών για 2 χρόνια ή 30.000 χλμ. (δηλαδή για 2 προγραμματισμένες συντηρήσεις), σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και, φυσικά, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά Seat και λιπαντικά Castrol Edge Professional.

Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια (ή 80.000 χλμ.). Για πρώτη φορά η Seat προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης 2+2 χρόνια ή 80.000 χλμ. με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τη βασική εγγύηση των πρώτων δύο χρόνων.

Επιπρόσθετα των παραπάνω χαρακτηριστικών, η εμπορική παρουσία της Seat ενισχύεται περαιτέρω με τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που συνεχίζουν να προσφέρονται για όλα τα μοντέλα επί του προτεινόμενου τιμοκαταλόγου λιανικής (μέχρι και 1.740 ευρώ), καθώς και με τα πακέτα πρόσθετου εργοστασιακού εξοπλισμού «Plus» που χαρίζουν όφελος μέχρι και 70% προς τον πελάτη. Το πρόγραμμα ισχύει έως το τέλος Νοεμβρίου.

Αξίζει να τονιστεί ότι όλα τα μοντέλα της Seat σχεδιάζονται, εξελίσσονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά γερμανικά στάνταρ που καθορίζει το γκρουπ VW. Οι Ισπανοί μηχανικοί συνεργάζονται με τους Γερμανούς συνάδελφους τους και δημιουργούν ξεχωριστά προϊόντα, τα οποία διακρίνονται για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η Seat Τεχνοκάρ είναι μια εταιρεία του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!