Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ποια μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Aυστριακό μεσοεπιθετικό και γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει το deal; O Σκύλος, που "μυρίζεται" τα πάντα, έχει το θέμα!

Ο Αντρέας Ίβανσιτς, γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2006-2009), ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Λεβάντε γιατί έχει μειωθεί δραματικά ο χρόνος συμμετοχής του σε σχέση με την περυσινή σεζόν (29 συμμετοχές3 γκολ).

Η αλλαγή προπονητή στην ισπανική ομάδα (ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη θέση του Χοακίν Καπαρός ) δεν έκανε καλό στον Αυστριακό άσο, ο οποίος μετράει μέχρι στιγμής τέσσερις συμμετοχές.

Ο 31χρονος, πλέον, μεσοεπιθετικός φοβάται πως ο παραγκωνισμός του θα επηρεάσει και τις κλήσεις του στην εθνική ομάδα και έτσι σκέφτεται να αποχωρήσει τον Γενάρη από τη Λεβάντε βλέποντας με καλό μάτι την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πριν από λίγες μέρες γράφτηκε στον Τύπο ότι ο άλλοτε αγαπημένος "Ίβ" των οπαδών του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο των Πράσινων αλλά το συγκεκριμένο σενάριο διαψεύστηκε γρήγορα από τη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Σήμερα πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον "Μότσαρτ" ποντάροντας στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει ζητήσει την προσθήκη ενός βιρτουόζου ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ και από τη στιγμή που δεν υπήρξε πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του Λούκας φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας στέφουν το ενδιαφέρον τους στον Ίβανσιτς.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λεβάντε έως το 2016, ωστόσο από τη στιγμή που θέλει να φύγει από την Ισπανία μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα για την αποδέσμευσή του ή να αποκτηθεί αρχικά από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή του δανεισμού.

http://www.sportdog.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!