Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί στο Χόλιγουντ να «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν», ωστόσο μερικά τους ξεφεύγουν και συνεχίζουν να είναι... ενεργά μέλη της βιομηχανίας του θεάματος. Ακόμα κι αν διανύουν την ένατη δεκαετία της ζωής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κλιντ Ίστγουντ που στα 86 του βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική περίοδο.

Το πιστοποιούν και οι ταινίες του: το "Jersey boys" που βγήκε στους αμερικανικούς κινηματογράφους μέσα στο καλοκαίρι και το "American sniper" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015.

Αμφότερες φέρουν την υπογραφή του και είναι τα πιο πρόσφατα πρότζεκτ με τα οποία καταπιάστηκε ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Παρά την προχωρημένη ηλικία του, ο Ίστγουντ συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική, τη μουσική αλλά και την πολιτική, αφού είναι ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του Ρεπουμπλικανού Κόμματος.

Πώς καταφέρνει ωστόσο και παραμένει ακμαίος; "Το μυστικό μου είναι το ίδιο από το 1959 που έκανα το "Rawhide": να είμαι απασχολημένος. Ποτέ δεν άφησα τα γηρατεία να μπουν στο σπίτι" ανέφερε μιλώντας στην ισπανική "Ελ Παϊς". Και μπορεί εξωτερικά να μοιάζει καταβεβλημένος, αφού το πρόσωπό του με τις απότομες γωνίες καλύπτεται πλέον από πυκνό μούσι και από το αριστερό του αφτί δεν ακούει τόσο καλά, ωστόσο η οξυδέρκειά του είναι το ίδιο χαρακτηριστική με αυτή της νιότης του. "Εάν κάποιος σταματήσει να κοιτάει μπροστά, δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει από το να στρέψει το βλέμμα προς τα πίσω του και να πέσει στη νοσταλγία" προσθέτει.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!