Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το θρυλικό αυτοκίνητο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δίνει και πάλι το «παρών» στους ελληνικούς δρόμους.

Αυτή τη φορά όμως, το αμερικανικό μενού της νέας γενιάς του διάσημου Jeep Cherokee είναι πιο πλήρες και με σαφή προσανατολισμό στις νέες τάσεις που επικρατούν στην αυτοκίνηση εντός και εκτός δρόμου.

Οι εκθέσεις της Jeep στην Ελλάδα προετοιμάζονται για να υποδεχτούν τον Σεπτέμβριο το αυτοκίνητο που συνεχίζει την ιστορία ενός από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ στον κόσμο.

Η τέταρτη γενιά διαθέτει μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά, μεγάλες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου -σαν γνήσιο Jeep 4x4-, υψηλής ποιότητας εσωτερικό και πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Θέτει νέα πρότυπα οικονομίας και άνεσης, ενώ χαρακτηρίστηκε και σαν best in class στην κατηγορία των μικρών 4Χ4 από τον οργανισμό Euro NCAP, αποσπώντας τη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης.

Το νέο Jeep Cherokee παράγεται πλέον και σε δικίνητες εκδόσεις. Είναι το πρώτο SUV στην κατηγορία του με δυνατότητα απεμπλοκής τού πίσω άξονα (πίσω διαφορικού). Η εναλλαγή της κίνησης από δικίνητο σε τετρακίνητο γίνεται αυτόματα, χωρίς επέμβαση από τον οδηγό.

Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών καινοτόμων συστημάτων τετρακίνησης (Active Drive I, Active Drive II και Active Drive Lock). Jeep Active Drive I: Είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και αποτελείται από μια μονάδα μεταφοράς ισχύος μονής σχέσης μετάδοσης, η οποία αναλόγως των συνθηκών κατανέμει τη ροπή είτε στους δύο είτε στους τέσσερις τροχούς ανεξάρτητα από την ταχύτητα κίνησης. Jeep Active Drive II: Παρέχει επιπλέον στον οδηγό την επιλογή κοντών σχέσεων μετάδοσης.

Διαθέσιμο στις εκδόσεις εξοπλισμού Longitude, Limited και Trailhawk. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 2.0 Multijet II turbo diesel με 170 ίππους και -για πρώτη φορά σε μοντέλο της κατηγορίας- με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Ο ίδιος κινητήρας διατίθεται με απόδοση 140 ίππων και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Επίσης, στις επιλογές συμπεριλαμβάνονται επίσης και δύο βενζινοκινητήρες, ο V6 Pentastar 3.2. με εννέα σχέσεων αυτόματο κιβώτιο και ο Tigershark MultiAir I-4 2.4. Από 40.000 ευρώ με πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!