Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκαριστικές αποκαλύψεις πραγματοποίησε η Άναμπελ Φόρεστ από την Ουαλία, η οποία αποκάλυψε ότι η μητέρα της, που άνηκε σε μια σατανιστική αίρεση, την ανάγκασε να πάει με 1.800 άνδρες μέχρι την ηλικία των 18 ετών.

Η γυναίκα είπε ότι μυήθηκε στην αρρωστημένη αίρεση αφού πρώτα η μητέρα της την ανάγκασε να την παρακολουθεί την ώρα που έκανε σεξ με τον ηγέτη της ομάδας Κόλιν Μπάτλεϊ, όταν ήταν ακόμα επτά ετών.

Στην ηλικία των 11 έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές από τον Μπάτλεϊ και τρία χρόνια αργότερα το αρρωστημένο ζευγάρι την ανάγκασε να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ με την μητέρα της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Κόλιν Μπάτλεϊ και η μητέρα την Άναμπελ καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για την συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, ενώ την ίδια τύχη είχε η σύζυγος του Μπάτλεϊ και μία ιερόδουλη, οι οποίες συμμετείχαν επίσης στα σεξουαλικά όργια της ομάδας.

Στο δικαστήριο τα όσα ήρθαν στο φως ήταν ανατριχιαστικά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μπάτλεϊ φορούσε ρόμπες με κουκούλα και τραγουδούσε ύμνους πριν εκτονώσει τα άγρια σεξουαλικά του ένστικτα σε γυναίκες και παιδιά.

Μέσα στο σπίτι του είχε φτιάξει έναν βωμό, πάνω στον οποίο είχε τοποθετήσει φίδια, ενώ γύρω του προσεύχονταν τα μέλη της σατανιστικής αίρεσης.

Η Άναμπελ, που πλέον έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια, μίλησε για το δράμα που έζησε στην εφημερίδα Daily Mail.

«Τίποτα δεν μπορεί να με πληγώσει πιο πολύ, από αυτό που μου έκανε η ίδια μου η μητέρα και αυτός ο άνδρας. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κακιά και δεν πρόκειται να την συγχωρήσω ποτέ. Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η κακοποίηση που έζησα από εκείνη», είπε.

Πρόσφατα μάλιστα, η Άναμπελ, αποκάλυψε όλα όσα έζησε σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο. Σ΄ αυτό περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς η μητέρα της την εξώθησε στην πορνεία και την ανάγκασε να κοιμηθεί με σχεδόν 2.000 άνδρες μέχρι που έκλεισε τα 18, δίνοντας τα χρήματα που έβγαζε στην αίρεση.

Το σατανικό ζευγάρι, έκανε τα παιδιά να πιστεύουν ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα αποδείξουν την πίστη τους στον... θεό τους και τα εκβίαζαν ψυχολογικά.

«Ήμουν 11 όταν με βίασε για πρώτη φορά και το χειρότερο από όλα ήταν ότι το παρουσίαζε σαν να ήταν δική μου επιλογή. Ήταν απαίσια. Ήταν ότι πιο οδυνηρό και σοκαριστικό μου είχε συμβεί, αλλά μου έλεγε ότι ήταν ο δρόμος μου και ότι αν δεν τον έκανα θα καιγόμουν στην πυρά της κολάσεως. Ο Κόλιν γνώριζε καλά πώς να χειραγωγεί τους άλλους», είπε η Άναμπελ.

Η κατάσταση κάποια στιγμή έφτασε στο απροχώρητο. Στα 14 της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ στα 17 έμεινε έγκυος από τον πατριό της. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους έφυγε κρυφά από το σπίτι και δεν ξαναείδε ποτέ ξανά την μητέρα και τον πατριό της μέχρι την καταδίκη τους το 2011.


http://ksipnistere.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!