Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Κατηγορίες έχουν γίνει εις βάρος του Woody Allen για προκατάληψη. Αυτό που του καταλογίζουν είναι πως δεν προσλαμβάνει αφροαμερικανούς ηθοποιούς για τις ταινίες του.

Η ερώτηση γύρω από αυτό το θέμα έγινε στον Woody Allen σε συνέντευξή του στο New York Observer. Ο 78χρονος πια Woody Allen αντέστρεψε την κατηγορία και δήλωσε ορθά- κοφτά ότι δεν προσλαμβάνει ηθοποιούς με βάση τη φυλή, αλλά τον ρόλο.

“Δεν προσλαμβάνεις ανθρώπους με βάση τη φυλή. Τους προσλαμβάνεις με βάση αυτό που είναι σωστό για τον ρόλο. Η καταγγελία είναι ότι εσκεμμένα δεν προσλαμβάνω μαύρους ηθοποιούς, το οποίο είναι βλακώδες. Κάνω καστ μόνο σε όποιον ταιριάζει για τον ρόλο. Φυλή, φιλία δεν σημαίνουν τίποτα για μένα, παρά μόνο ό,τι είναι ταιριαστό για τον ρόλο.” απάντησε ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός με την τεράστια καριέρα.

Η τελευταία ταινία του Woody Allen, το “Μαγεία στο Σεληνόφως” με πρωταγωνιστές τους (λευκούς) Colin Firth και την Emma Stone σε ένα ιδιαίτερο love story βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου.

http://www.4news.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!