Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η κυκλοφορία ενός νέου «έξυπνου» και πάμφθηνου κινητού τηλεφώνου, κόστους μόλις 33 δολαρίων ανακοινώθηκε τη Δευτέρα πως θα λανσαριστεί λίαν συντόμως στις αγορές...
Συγκεκριμένα, η η εταιρεία λογισμικού και ηλεκτρονικών ειδών Mozilla, γνωστή παγκοσμίως για τον διαδικτυακό περιηγητή Firefox, λανσάρει στην αγορά το smartphone Intex Cloud FX το οποίο όμως θα είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην αγορά της Ινδίας.

Όπως υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, το κόστος κτήσης για το καταναλωτικό κοινό της Ινδίας θα είναι 1.999 ρουπίες, δηλαδή μόλις 33 δολάρια.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι η συσκευή θα πωλείται μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου αγορών, Snapdeal. Σύμφωνα με διεθνείς οικονομικούς αναλυτές τους οποίους επικαλείται το δίκτυο BBC, η αγορά της Ινδίας θεωρείται η πιο αναπτυσσόμενη παγκοσμίως αναφορικά με τις πωλήσεις φθηνών «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων.

«Με την κυκλοφορία του Intex Cloud FX, στοχεύουμε στο να ωθήσουμε τις μάζες να αποκτήσουν ένα έξυπνο φορητό τηλέφωνο ξοδεύοντας τα χρήματα που θα διέθεταν για μια συμβατική συσκευή» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Mozilla.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!