Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μια τεράστια μεταγραφή προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ.
Η ομάδα της Κρήτης θέλει να φέρει στο Ηράκλειο τον σπουδαίο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σίδνεϊ και είχε δηλώσει ότι στο τέλος της σεζόν στην Αυστραλία θα σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Μια τέτοια μεταγραφή, πάντως, αναμένεται να προκαλέσει πάταγο, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του "Πιντουρίκιο".
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Έθνος", ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ είναι αυτός που έριξε πρόσφατα στο... τραπέζι του κρητικού συλλόγου το όνομα του επιστήθιου φίλου του και έλαβε από τη διοίκηση την εξουσιοδότηση να εξετάσει διεξοδικά την περίπτωση του Ντελ Πιέρο αφήνοντάς του ελευθερία κινήσεων.
Η προσωπική σχέση του Γκατούζο με τον Ντελ Πιέρο και τον μεγάλο αδελφό του, Στέφανο, που είναι και ο μάνατζέρ του αποτελεί ισχυρό χαρτί για την πραγματοποίηση του deal.
O Ντελ Πιέρο, πάντως, στα 39 του χρόνια, εξακολουθεί να αποτελεί δέλεαρ για πολλούς συλλόγους. Εχοντας οριοθετήσει σε παλαιότερες δηλώσεις του τη λήξη της σπουδαίας καριέρας του στα 40 και δίχως να έχει δεχτεί το... λευκό συμβόλαιο από τη Γιουβέντους για να κρεμάσει τα παπούτσια του εκεί όπου μεγαλούργησε, έχει δεχτεί προτάσεις από την ουγγρική Κίσπεστ Χόνβεντ και από την ινδική Δελχί Ντιναμό.
Ο Γκατούζο, όμως, του προσφέρει οικογενειακό κλίμα και ευρωπαϊκές συνθήκες...
Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΟΦΗ δεν σταματά τις ενέργειες για την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη, σε ένα ακόμη εν δυνάμει μεταγραφικό "μπαμ".
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!