Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Να και κάτι που δεν ακούμε κάθε μέρα: σε συνέντευξη που έδωσε μέσω Twitter, ο Tom Hanks παρουσίασε την νέα του εφαρμογή για iPad, Hanx Writer.

H εφαρμογή μιμείται τις παλιές κλασσικές γραφομηχανές και φέρνει ένα άρωμα νοσταλγίας σε όσους είτε λόγω δουλειάς είτε για προσωπικούς λόγους δακτυλογραφούν αρκετά.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αυθεντικά εφέ και ήχους για να αναπαράγει την εικόνα μιας γραφομηχανής και αν κι υπάρχουν αρκετές παρόμοιες εφαρμογές στο App Store, οι πρώτες κριτικές αναφέρουν ότι καμία δεν φθάνει σε ποιότητα και αισθητική την συγκεκριμένη.



Όταν ρώτησαν τον Tom πως εμπνεύστηκε την εφαρμογή, αυτός απάντησε ότι νοσταλγούσε την αίσθηση που είχε ο ήχος των γραφομηχανών,συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Cause I find it’s like music that spurs along the creative urge. Bang bang clack-clack-clack puckapuckapuckapucka».
Προφανώς η συγκεκριμένη εφαρμογή απευθύνεται σε πολύ μικρό και εξειδικευμένο αριθμό χρηστών, αλλά αν αισθάνεστε ότι ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης και διάφορα θέματα και ρυθμίσεις ώστε να αισθάνεστε σαν την Αγκάθα Κρίστι όταν έγραφε τις περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό.


ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!