Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της...
Ίλα Σόλομον στις ΗΠΑ, μετά από παράπονα γειτόνων για έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το σπίτι της. Ανοίγοντας την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα του 88χρονου συζύγου της, Τζέραλντ Γκάβαν, που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης.



Όπως αποδείχθηκε, ο 88χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν νεκρός για εννιά ολόκληρους μήνες και η σύζυγός του τον κρατούσε μέσα στο σπίτι, αφού όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η τελευταία του επιθυμία ήταν να μη θαφτεί, αλλά το σώμα του να το φάνε τα πουλιά!

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιούνιο, όμως τώρα ξεκινά η δίκη της γυναίκας, ενώ με αφορμή αυτό η ίδια έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη στο δίκτυο ABC. «Πιστεύω ότι κάποιος που έχει κάνει τόσα πολλά για τις ΗΠΑ θα έπρεπε να είχε τον θάνατο που ήθελε, είναι τόσο απλό. Ο ίδιος ήθελε να τον φάνε τα πουλιά και να γίνει μέρος του κύκλου της ζωής. Το σχέδιο ήθελε να πεθάνει στον κήπο για να τον φάνε τα πουλιά. Αυτό όμως δεν έγινε γιατί πέθανε μέσα στο σπίτι», είπε η Σόλομον.

 Μετά τον θάνατο του συζύγου της η γυναίκα δεν δήλωσε το περιστατικό στις αρχές, παραβιάζοντας έτσι τη σχετική νομοθεσία. Αντ' αυτού άφησε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και ήλπιζε ότι θα πουλιά θα μπούνε μέσα για να φάνε το πτώμα του νεκρού συζύγου της.

Όταν η αστυνομία την ρώτησε πόσο καιρό είναι ο άνθρωπος νεκρός, εκείνη απάντησε πέντε μέρες, όμως η έκθεση του ιατροδικαστή τονίζει ότι ο 88χρονος πέθανε πριν από εννιά μέρες, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του. Το διάστημα αυτό, η Σόλομον συνέχιζε να παίρνει την σύνταξη του συζύγου της, όμως η ίδια είπε ότι έχει πάρει δάνειο για να τα ξεχρεώσει.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!