Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η Πάργα, το Ναύπλιο και η Σκιάθος αποτελούν τις δημοφιλέστερες των επιλογών των Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr…
Η μικρή πόλη της Πρέβεζας, η Πάργα με τιμή διανυκτέρευσης 92 ευρώ, αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων για το επερχόμενο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ναύπλιο με τιμή διανυκτέρευσης 85 ευρώ, όσο και η Σκιάθος η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση.
Η λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών που κατήρτισε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr, τα συνδυάζει όλα. Από αμιγώς οικογενειακούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής, μέχρι προορισμούς γνωστούς για τις ξέφρενες βραδιές όπως η Καλλιθέα Χαλκιδικής και το νησί των Ανέμων.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις μέσες τιμές διανυκτέρευσης των εν λόγω προορισμών για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, με την ψαλίδα να ανοίγει στα 51 ευρώ (Αγία Μαρίνα Αίγινα) και να κλείνει στα 252 ευρώ ανά διανυκτέρευση (Μύκονο).
Σημειώνεται ότι η εν λόγω λίστα προήλθε από τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 Αυγούστου μέχρι και τις 18 Αυγούστου:


Πηγή:euro2day.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!