Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ποιο είναι το νούμερο ένα θέμα αυτή την περίοδο στα γυναικεία πηγαδάκια;

Μα φυσικά το καλοκαίρι, η παραλία, το μαγιό και η κυτταρίτιδα! Και αν όλα τα υπόλοιπα μας γεμίζουν μία γλυκιά προσμονή και ανυπομονησία, η κυτταρίτιδα μας γεμίζει άγχος, στενοχώρια και... θλίψη και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως υπερβολή! Έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά
η διαβόητη πια, όψη φλοιού πορτοκαλιού επιμένει; Επειδή λοιπόν σας νιώθουμε, και αντιλαμβανόμαστε τη στενοχώρια σας, και επειδή ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς, δοκιμάζει σχεδόν οποιαδήποτε μέθοδο πέσει στην αντίληψή της, θέσαμε επί τάπητος μερικές από τις πιο κοινές σπιτικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, και σας αποκαλύπτουμε ποιες αποδίδουν και ποιες είναι ένα... μεγάλο ψέμα! Η ώρα της αλήθειας έφτασε...

1. Μπάνιο με φύκια: Πολλοί είναι αυτοί που συνιστούν ένα 20λεπτο μπάνιο με φύκια 2 φορές την εβδομάδα, μιας και είναι γνωστό ότι έχουν την ικανότητα να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και να λειαίνουν το δέρμα. Ωστόσο, πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης θεραπείας, είναι προσωρινά και παρά την πρόσκαιρη βελτίωση, έπειτα από λίγες μέρες το πρόβλημα επανεμφανίζεται.

2. Ώρα για καφέ: Μία ακόμη θεραπεία για κυτταρίτιδα είναι φυσικά και ο καφές. Οι ειδικοί συστήνουν ένα scrub 2 φορές την εβδομάδα για 10 περίπου λεπτά, το οποίο παρασκευάζεται από καφέ διαλυμένο μέσα σε ζεστό νερό. Ο καφές, έχει την ικανότητα να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα οι προβληματικές περιοχές να αιματώνονται ακόμα καλύτερα! Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και διαρκούν.

3. To γλυκό μελάκι: Κακά τα ψέματα το μέλι κάνει παντού καλό, όχι όμως και στην κυτταρίτιδα! Η επάλειψη με μέλι στην προβληματική περιοχή, όχι μόνο ήταν επίπονη καθώς έδινε την αίσθηση χαλάουα, αλλά δεν είχε και απολύτως κανένα αποτέλεσμα!

4. Μασάζ: Κατά τη διάρκεια του ζεστού μπάνιου, και 2 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ξέραμε μέχρι σήμερα το μασάζ στις προβληματικές περιοχές, βοηθάει στην μείωση της κυτταρίτιδας. Στην πραγματικότητα, κάνει τη περιοχή λίγο πιο απαλή και δεν έχει κανένα απολύτως ορατό αποτέλεσμα!

5. Χυμός λεμόνι και πιπέρι cayenne: Ένα ρόφημα 3 φορές την μέρα που θα περιλαμβάνει αυτά τα 2 υλικά! Σύμφωνα με όσες γυναίκες το δοκίμασαν για περίπου 30 μέρες, τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ορατά! Το συστήνει και η... Beyonce!

6. Η... βεντούζα: Αλείφετε την προβληματική περιοχή με λάδι σώματος και στη συνέχεια εφαρμόζετε την κλασική μέθοδο της βεντούζας! ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα αποτελέσματα είναι μόνο προσωρινά και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα γίνεται... χειρότερο!

7. Λάδι καρύδας και βούρτσισμα: Απλώνετε λάδι καρύδας στην προβληματική περιοχή και στη συνέχεια κάνετε μασάζ με μία βούρτσα κάθε μέρα! Εφαρμόστε για 30 περίπου μέρες και τα αποτελέσματα θα είναι όντως εντυπωσιακά! Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι η πιο αποτελεσματική σπιτική μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!