Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σοκ έπαθε ένας άντρας στην Ινδία όταν πήγε να κάνει ντους και παραλίγο να πέσει πάνω σε ένα τεράστιο κροκόδειλο ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στο μπάνιο του.

"Στην αρχή δεν ήξερα καν αν ήταν ζωντανός, απλώς καθόμουν φορώντας το μπουρνούζι μου και τον κοιτούσα. Ξαφνικά, μετά, τον είδα να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και άρχισα να τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορούσα κλείνοντας δυνατά την πόρτα πίσω μου", σημείωσε ο 41χρονος Kalpesh Patel ο οποίος μένει στο χωριό Sojitra στην περιοχή Anand του Gujarat, που βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα από την πόλη του Ahmedabad.

Μάλιστα, όταν είπε στη γυναίκα του και τα παιδιά να μην πάνε στο μπάνιο γιατί υπήρχε μέσα ένας τεράστιος κροκόδειλος, στην αρχή δεν τον πίστεψαν.

"Δεν έχω ιδέα πως μπήκε στο σπίτι ή γιατί επέλεξε να πάει σε αυτό το σημείο, όμως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι ώστε να τον βγάλουμε έξω. Καλέσαμε την αστυνομία η οποία συνεννοήθηκε με τους υπαλλήλους της δασοκομίας προκειμένου να πιάσουν τον κροκόδειλο. Το τελευταίο πράγμα που είδα είναι να τον απομακρύνουν σε ένα κλουβί" ανέφερε ο 41χρονος Ινδός.

Η τοπική αστυνομία είπε ότι ο κροκόδειλος μεταφέρθηκε σε μια λίμνη στο κοντινό χωριό Malataj, όπου αφέθηκε ελεύθερος.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!